İstanbul dan sorunsuz garantili Nokia 5800 xpressmusic Kırmızı opda sertifikası ile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sermetkoca

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul dan sorunsuz garantili Nokia 5800 xpressmusic Kırmızı opda sertifikası ile
orjinal kutusu ve aksesuarları ile verilecektir ( 8 gb kart dahil ) .

faturası mevcuttur. garantisi 14 ay sonra bitecektir.

hiç bir problemi yoktur ve tertemiz bir cihazdır. ekranında 25 tl değerinde çizilmez film vardır.

bana telefon hediye edildi o yüzden satıyorum

fiyat: 300 TL

irtibat için

[email protected]

teşekkürler

...Orochi...

...Orochi...

Üye
kusura bakmada bu fiyat çok değilmi
birde opda sertifikasının artık bi önemi kalmadı hack li fw atarak cihaza her türlü program kurabilirsin

birde opda sertifikasını vermesende alan kişi kendisi üye olup imei nosundan kendi sertifikasını alabilir

neyse konuyu çok dağıtmayım hayırlı satışlar...

ayhan_44

ayhan_44

Üye
kusura bakmada bu fiyat çok değilmi
birde opda sertifikasının artık bi önemi kalmadı hack li fw atarak cihaza her türlü program kurabilirsin

birde opda sertifikasını vermesende alan kişi kendisi üye olup imei nosundan kendi sertifikasını alabilir

neyse konuyu çok dağıtmayım hayırlı satışlar...

arkadaşa katılıyorum

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Aslında fiyat abartılı değil, ikinci ellere göre yüksek . Tabi bu kişinin isteğine kalmış, belki telefon az kullanılmış ve temizdir, o zaman o parayı hak eder. Telefonun resim ve içeriğini de konuya eklersen daha iyi olacağı kanaatindeyim :oke:

sermetkoca

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler

ilk defa bir ürün satıyorum internet üzerinden

yazdıklarınızı dikkate alacağım :oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Aslında fiyat abartılı değil, ikinci ellere göre yüksek . Tabi bu kişinin isteğine kalmış, belki telefon az kullanılmış ve temizdir, o zaman o parayı hak eder. Telefonun resim ve içeriğini de konuya eklersen daha iyi olacağı kanaatindeyim :oke:

+1 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt