Bu buluşmadan ümitliyim ama biraz daha kendinize güvenmeniz gerekiyor. Belirli bir gün ayarlayın, gelemeyenler gelemez artık arkadalarından ağlayacak halleriniz yok sonuçta. Kadıköy'se kadıköy. Minoo ile mrtech aralarında bir zaman belirleyerek buraya; şu gün şu saatte buluşacağız. Kimler geliyorsa bize bildirsinler. Gelen bildirir, gelen olmazsa da buluşma gerçekleşmez. duruma göre de ufak bir değişiklik yapılabilir. Bu kadar kolay. bkz. halk dilinde; 'İnsanın içinde olacak aga, insanın içinde'
Beni sorarsanız; benim işlerim belli olmaz. Siz kendinize göre çeki düzen verin, çok az ihtimalde olsa bir sürpriz yapabilirim. Tek bi sıkıntı var; Kadıköy'ü bilmiyorum
Benden neden resmi aciklama bekliyorsunuz yahu basbakan miyim ben sizin yaniniza geldigimde yonetici olarak gelmicem ki ben. Pinar olarak gelicem. Haftaya pazar demistiniz, bana uyar.
Benden neden resmi aciklama bekliyorsunuz yahu basbakan miyim ben sizin yaniniza geldigimde yonetici olarak gelmicem ki ben. Pinar olarak gelicem. Haftaya pazar demistiniz, bana uyar.