Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul buluşması ?

.SeRDaR.

Üye
Onu bunu boşverinde bu buluşma da yalan olucak.

Tepkiler: __xXx__

_ardaa

Üye
Neye karar verdiniz

Daha belli değil hem ne gerek var aceleye Kadıköy de olur bana göre .

- - - Eklendi - - -

Daha belli değil hem ne gerek var aceleye Kadıköy de olur bana göre .

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Haftaya ya Cumartesi yada Pazar ve Kadıköyde.Ne Diyorsunuz ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Adama katılmayacağım dedim, demek İstanbul'dasın senide yazıyorum dedi yahu

Tepkiler: Dede ve anılbaran

__xXx__

Üye

Sen Dedin "Kesin Oraya Getireceksin".Ben de Dedim İstanbul'da Onu da Alalım Şöyle

- - - Eklendi - - -

nereye gitcen abi

okul için p.tesi ızmire gideceğim ondan sonra sivas a siz buluşma yaparken büyük ihtimalle sivasta olacağım

Bana uygun sanırım

- - - Eklendi - - -

Bana uygun sanırım

Gerçekleşen buluşmalarda hiç konu yok olsun artık

Bu buluşmadan ümitliyim ama biraz daha kendinize güvenmeniz gerekiyor. Belirli bir gün ayarlayın, gelemeyenler gelemez artık arkadalarından ağlayacak halleriniz yok sonuçta. Kadıköy'se kadıköy. Minoo ile mrtech aralarında bir zaman belirleyerek buraya; şu gün şu saatte buluşacağız. Kimler geliyorsa bize bildirsinler. Gelen bildirir, gelen olmazsa da buluşma gerçekleşmez. duruma göre de ufak bir değişiklik yapılabilir. Bu kadar kolay. bkz. halk dilinde; 'İnsanın içinde olacak aga, insanın içinde'
Beni sorarsanız; benim işlerim belli olmaz. Siz kendinize göre çeki düzen verin, çok az ihtimalde olsa bir sürpriz yapabilirim. Tek bi sıkıntı var; Kadıköy'ü bilmiyorum

Arkadaşlar hadi ya ne oldu buluşma.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar hadi ya ne oldu buluşma.

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Bayanlar Resmi Açıklamayı minoo'dan Bekliyoruz

minoo

Üye
Benden neden resmi aciklama bekliyorsunuz yahu basbakan miyim ben sizin yaniniza geldigimde yonetici olarak gelmicem ki ben. Pinar olarak gelicem. Haftaya pazar demistiniz, bana uyar.

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

Tepkiler: Nextman
Benden neden resmi aciklama bekliyorsunuz yahu basbakan miyim ben sizin yaniniza geldigimde yonetici olarak gelmicem ki ben. Pinar olarak gelicem. Haftaya pazar demistiniz, bana uyar.

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

Benim anlamadığım sen ankara'da değil misin ? Ben mert'in yanında zannediyordum seni

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Haftaya Pazar Diyoruz.Gelebilecekleri Görelim