_ardaa Üye önce gün seçinde çoğunluk haftaiçi derse listeden çıkartın beni hafta içi bana ters işlerden dolayı
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Gel la artık. 1 yıldır gelicem gelicem tık yok. Genişletmek için tıkla ... paşa pederin yanında çalışıyorum anam ağlıyor ama buluşma tarihi belli olsa gelmek için elimden geleni yaparım kocaeli ıstanbul arası sıkıntı değil
minoo' Alıntı: Gel la artık. 1 yıldır gelicem gelicem tık yok. Genişletmek için tıkla ... paşa pederin yanında çalışıyorum anam ağlıyor ama buluşma tarihi belli olsa gelmek için elimden geleni yaparım kocaeli ıstanbul arası sıkıntı değil
MrTech Üye Konu Sahibi @_xXx_ - abi gelsen ne güzel olur. @minoo - kabatas bana 1.5 saat.karsıya gelirsem ohoo @furkan5800 - kardesim pc ye gecince seninde ismini ekliycem. Acil ışim cıktıgından dolayı hafta sonu bosum.
@_xXx_ - abi gelsen ne güzel olur. @minoo - kabatas bana 1.5 saat.karsıya gelirsem ohoo @furkan5800 - kardesim pc ye gecince seninde ismini ekliycem. Acil ışim cıktıgından dolayı hafta sonu bosum.
y n s c n Üye Hafta sonu olması daha iyi olur diye düşünüyorum, çoğu üye zaten haftas onu müsait.. İyi bi tarih ayarlanmaya baslasın yer olarak kadıköy diyorum ben. Edit; Kabataşta oturabileceğimiz güzel bi kafe yok, tophaneye gideriz derseniz bilemem.
Hafta sonu olması daha iyi olur diye düşünüyorum, çoğu üye zaten haftas onu müsait.. İyi bi tarih ayarlanmaya baslasın yer olarak kadıköy diyorum ben. Edit; Kabataşta oturabileceğimiz güzel bi kafe yok, tophaneye gideriz derseniz bilemem.
y n s c n Üye pelın_' Alıntı: hafta sonu olursa size iyi eylenceler Genişletmek için tıkla ... Sensiz eğlencemi olur kız, patronunun numarasını ver konuscam
pelın_' Alıntı: hafta sonu olursa size iyi eylenceler Genişletmek için tıkla ... Sensiz eğlencemi olur kız, patronunun numarasını ver konuscam
MrTech Üye Konu Sahibi AhvaLparanormâL' Alıntı: Tophane 20 dakika bana Gün farketmez . Genişletmek için tıkla ... Yoh Öyle Yagma
AhvaLparanormâL' Alıntı: Tophane 20 dakika bana Gün farketmez . Genişletmek için tıkla ... Yoh Öyle Yagma
furkan5800 Üye MrTech' Alıntı: @_xXx_ - abi gelsen ne güzel olur. @minoo - kabatas bana 1.5 saat.karsıya gelirsem ohoo @furkan5800 - kardesim pc ye gecince seninde ismini ekliycem. Acil ışim cıktıgından dolayı hafta sonu bosum. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim okul var zaten benim hafta sonu olursa ve avrupa yakası olursa kesın gelirm
MrTech' Alıntı: @_xXx_ - abi gelsen ne güzel olur. @minoo - kabatas bana 1.5 saat.karsıya gelirsem ohoo @furkan5800 - kardesim pc ye gecince seninde ismini ekliycem. Acil ışim cıktıgından dolayı hafta sonu bosum. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim okul var zaten benim hafta sonu olursa ve avrupa yakası olursa kesın gelirm
MrTech Üye Konu Sahibi furkan5800' Alıntı: Kardeşim okul var zaten benim hafta sonu olursa ve avrupa yakası olursa kesın gelirm Genişletmek için tıkla ... Ben hafta sonu diyorum ama avrupa mı anadolu mu o belli degil kardesim
furkan5800' Alıntı: Kardeşim okul var zaten benim hafta sonu olursa ve avrupa yakası olursa kesın gelirm Genişletmek için tıkla ... Ben hafta sonu diyorum ama avrupa mı anadolu mu o belli degil kardesim
MrTech Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: ben de uzaktan izlerim sizi Genişletmek için tıkla ... Aramızda Hain Var İzleyeni Kovalarız
Pondusss' Alıntı: ben de uzaktan izlerim sizi Genişletmek için tıkla ... Aramızda Hain Var İzleyeni Kovalarız
MrTech Üye Konu Sahibi Bulusma Yapsak Erken Yapar Aksama Dogru Dagılırız Cünki Vapur Pek Yok Ee Dizilerde Var
y n s c n Üye Pondusss' Alıntı: ben de uzaktan izlerim sizi Genişletmek için tıkla ... Gelip bi çayımızı içeydin iyiydi be
Pondusss' Alıntı: ben de uzaktan izlerim sizi Genişletmek için tıkla ... Gelip bi çayımızı içeydin iyiydi be
MrTech Üye Konu Sahibi y n s c n' Alıntı: Gelip bi çayımızı içeydin iyiydi be Genişletmek için tıkla ... 3310 Vaay