Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması 9 Nisan Cumartesi Yer:Beşiktaş

minoo

Üye
Aman tamam gelme

bizde okuyoz hatta 1 hafta sonra vizelerim bile var

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Bende hem okuyun hem çalışıyom ben napam

sınav falan bi şekilde oluyor zaten hazır geliyorum iyi oldu bu buluşma pekçok tanışmak istediğim insancık grubu var forumda keşke gelseydin

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Halil Gelecekteee

Perfect!

Üye
sınav falan bi şekilde oluyor zaten hazır geliyorum iyi oldu bu buluşma pekçok tanışmak istediğim insancık grubu var forumda keşke gelseydin

başka bir buluşmaya artık napalım... gelme imkanım yok. ben gidiyom diye çıkma ihtimalimde yok üniversitede olsaydım olurdu ama neyse yazın bakarız

biz görecez

açık konuşayım mı neco ben ali pınar belki 1-2 kişi daha harici hayal diyorum ben

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Benim oldugum ortamı duşunun artık

Tepkiler: Dafny

Perfect!

Üye
biz görecez

açık konuşayım mı neco ben ali pınar belki 1-2 kişi daha harici hayal diyorum ben

istanbula yakın bi yerde olsam hertürlü gelirim. ama zor be gidiş geliş 1 gün zaten

ne ara buluşcaz. geniş bi zamanda 4-5 gün oralarda gezersek olur

istanbula yakın bi yerde olsam hertürlü gelirim. ama zor be gidiş geliş 1 gün zaten

ne ara buluşcaz. geniş bi zamanda 4-5 gün oralarda gezersek olur

normalde bende istanbul buluşmalarına katılamazdım ama 1 hafta 2 yakasında da kalacağım denk getirdim hatta buluşma gününden 1-2 sonra daha oradayım isteyenle tekrar buluşur gezeriz senin dediğinde doğru nerden bakarsan bak

bu arada istanbullu gençlere soru sorasımvar küçükyalı nasıl bir yer alt tabakalar mı üst tabakalar mı yaşıyor

Bekleyin sürprizler olabilir belki

her türlü sürprize açığım senden gelecek

ben istanbul'da olsaydım katılırdım size

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
evet yav hadee

şuan kaç garanti katılımcı var

sen ben pınar ali mi?