klasikyy
Üye
Istanbul bilişim şikayet
Bir Pazar günü ailemle gezmeye çıkmıştık.Notebook ihtiyacım vardı.Hem ailemle gezmek hemde notebook almak istiyordum.Mecidiyeköy de bir çok firmaya girip notebook modellerine baktım..Birçoğunu da beğendim.Fakat beğendim notebooklar ateş parası idi.Artık firma firma gezmekten bunaldık.En sonunda İstanbul Bilişim showroomuda girdik.Girdiğimiz andan itibaren mükemmel karşılandık..2 katlı bir yer...İlk katta süperrr tv modelleri var..Üst kat ise notebook modelleriyle dolu.Eşime dedim burası hazine dolu
Daha sonra istediğim modelin fiyatını sordum.Diğer firmalardan çok çok uygun geldi bana hemen alıyorum dedim ve notebooğumu aldım..tabii detaylı bilgide aldım.sağolsun Müşteri Temsilcisi çok iyi aydınlattı bizi...A Plus iş anlayışı bu olsa gerek...Teşekkürler....Herkese tavsiye etmekten başka birşey demeye gerek yok sanırım...
Hayırlı günler dileğiyle....
Daha sonra istediğim modelin fiyatını sordum.Diğer firmalardan çok çok uygun geldi bana hemen alıyorum dedim ve notebooğumu aldım..tabii detaylı bilgide aldım.sağolsun Müşteri Temsilcisi çok iyi aydınlattı bizi...A Plus iş anlayışı bu olsa gerek...Teşekkürler....Herkese tavsiye etmekten başka birşey demeye gerek yok sanırım...Hayırlı günler dileğiyle....

halam istanbul bilişimden Sony Vaio Notebook aldı 1 seneyi geçmiştir herhalde ve hiçbir arıza çıkmadı .