Istanbul bilişim şikayet

Sponsorlu Bağlantılar

klasikyy

Üye
    Konu Sahibi
Istanbul bilişim şikayet
Bir Pazar günü ailemle gezmeye çıkmıştık.Notebook ihtiyacım vardı.Hem ailemle gezmek hemde notebook almak istiyordum.Mecidiyeköy de bir çok firmaya girip notebook modellerine baktım..Birçoğunu da beğendim.Fakat beğendim notebooklar ateş parası idi.Artık firma firma gezmekten bunaldık.En sonunda İstanbul Bilişim showroomuda girdik.Girdiğimiz andan itibaren mükemmel karşılandık..2 katlı bir yer...İlk katta süperrr tv modelleri var..Üst kat ise notebook modelleriyle dolu.Eşime dedim burası hazine dolu:)Daha sonra istediğim modelin fiyatını sordum.Diğer firmalardan çok çok uygun geldi bana hemen alıyorum dedim ve notebooğumu aldım..tabii detaylı bilgide aldım.sağolsun Müşteri Temsilcisi çok iyi aydınlattı bizi...A Plus iş anlayışı bu olsa gerek...Teşekkürler....Herkese tavsiye etmekten başka birşey demeye gerek yok sanırım...
Hayırlı günler dileğiyle....

• Beğen
Tepkiler: ihlass

Lacrymosa

Üye
Şikayet değil tavsiye olmuş bu. :)

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Dua edinde o laptopta bir sorun çıkmasın.
O zaman görürüm ben sizi A plus mı Z minus mu diyosunuz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe

victory_nero

victory_nero

Üye
inşallah aldığı laptop da sorun çıkmazda başın ağrımaz öteki tüketiciler gibi pek olumlu yorum hiç okumadım ist bilişimde.

xxatasagunxx

Üye
inşallah aldığı laptop da sorun çıkmazda başın ağrımaz öteki tüketiciler gibi pek olumlu yorum hiç okumadım ist bilişimde.

kanki senin okudugun tuketici yorumu değil rakip firmaların yorumudur adamlar fiyatta yarısamıyınca sagda solda musteri gibi yazıyolar pek fazla sallama derim

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
kanki senin okudugun tuketici yorumu değil rakip firmaların yorumudur adamlar fiyatta yarısamıyınca sagda solda musteri gibi yazıyolar pek fazla sallama derim
Tabi, benim yakınlarımda rakip firmalar adına böyle bir söylemde bulunuyorlar zaten. Yahu adamlar orijinal distürübitör bile değiller. Buradan aldığınız ürünler için bile Sony Eurasia firması "bu Sony ürünlerini garantiye sokmam, benim yetkili temsilcim sokmamış ülkeye" diyor siz halen ne diyorsunuz?
3 kuruş daha az verip çilesiyle uğraşmak istiyorsanız zamanda sizin keyifte sizin banane.

zynpshn

Üye
slm herkese ben tüketici yakınıyım :D halam istanbul bilişimden Sony Vaio Notebook aldı 1 seneyi geçmiştir herhalde ve hiçbir arıza çıkmadı .

akmurat1

Üye
İstanbul Bilişim hakkında İnternette çok yorum var.Sitelerinde çok ürün olduğunu sizde görmüşsünüzdür birde yerinde göreyim dedim.Sonuç; ben bu kadar ürün çeşidi olan bir mağaza görmedim.Adamlar tv ve netobook üzerine yoğunlaşmışlar.Gidip yerinde görmenizi tavsiye ederim

srcnmrv

Üye
firma elemanlarının çalışmalarından dolayı tebrik etmek isterdim aslında.ama pek iş ahlakına sığdırmadım.mecidiyeköy showrooma bi gün uğra derim.yeni açılan mağazalarda tv de gördüğümüz izdihamlar gibi bişeyler oluyor.piyasaya göre 500-1000 tl farkla ürün satınca,390 adet(rekor) teknik servisle,getirdiği kaliteli markalarla fark attığı için çekilemiyor.Allah bilir diğer firmalardaki elemanlarda ordan alışveriş yapıyordur.ben şahsen %99 böyle düşünüyorum.sony den samsungtan lg den toshıba dan bahsediyoruz.bu kadar farkları olur tabi:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler fake üye :d:

user66

Üye
Ya beyler inanın bana yada inanmayın bunlar o firmanın elamanı, gidin 3/5 fazla verin sonra üzülmeyin.La hayatımda böyle bir olay görmedim.Googleda istanbul bilişim şikayet araması yapın çıkan sonuçları dikkatlice inceleyin hep fake üyelikler ile iyi yorumlar atılmış.
Aman ha gözünüzü sevem bir hata ediptde ürün mürün alayım demeyin.Şimdi banada yabancı firma adamı derler alim allah.

money29

money29

Üye
Tabi, benim yakınlarımda rakip firmalar adına böyle bir söylemde bulunuyorlar zaten. Yahu adamlar orijinal distürübitör bile değiller. Buradan aldığınız ürünler için bile Sony Eurasia firması "bu Sony ürünlerini garantiye sokmam, benim yetkili temsilcim sokmamış ülkeye" diyor siz halen ne diyorsunuz?
3 kuruş daha az verip çilesiyle uğraşmak istiyorsanız zamanda sizin keyifte sizin banane.

Bende seni anlamıyorum arkadaşım sony vaio türkiyeye ilk getiren firma İstanbul Bilişim garantisinide kendisi verecek tabikide garanti diyip geçiyorsun sana soruyorum be arkadaşım HANGİ FİRMANIN TÜRKİYENİN dört bir yanında 390 servisi bulunmakta bi sıkıntın olduğunda elini telefona götürmen yeterliyken sen kalkmış bana yok yetkili servismiş yok oymuş buymuş yok bozulurmuş elinde kalırmış böyle insanları anlamıyorum sanki çok ürün almış gibi sırf karalamak adına yok ürün bozuluyor hemen elinde kalmasın kimin ürünü elinde kalmış çıkar göster dendiğinde eveleyip geveleyerek bizim komşu bi akraba vardı almıştı falan diye başlar ama iş gerçekten ispata gelince yok hiçbir yerde yok TÜKETİCİ ÖDÜLÜ ALMIŞ BİR FİRMANIN KALKMIŞ ELİNDE KALIR DİYORSUNYA SANA SADECE DİORUMKİ BU KADARMI KÖTÜ GÖZLÜK TAKIYORSUN...

ihlass

ihlass

Üye
güzell, bende ist bilişimden notebook bakmak istiyordum, baktım bu konyu hemen daldım
iyiki şikayet değilmiş... :)

user66

Üye
Bende seni anlamıyorum arkadaşım sony vaio türkiyeye ilk getiren firma İstanbul Bilişim garantisinide kendisi verecek tabikide garanti diyip geçiyorsun sana soruyorum be arkadaşım HANGİ FİRMANIN TÜRKİYENİN dört bir yanında 390 servisi bulunmakta bi sıkıntın olduğunda elini telefona götürmen yeterliyken sen kalkmış bana yok yetkili servismiş yok oymuş buymuş yok bozulurmuş elinde kalırmış böyle insanları anlamıyorum sanki çok ürün almış gibi sırf karalamak adına yok ürün bozuluyor hemen elinde kalmasın kimin ürünü elinde kalmış çıkar göster dendiğinde eveleyip geveleyerek bizim komşu bi akraba vardı almıştı falan diye başlar ama iş gerçekten ispata gelince yok hiçbir yerde yok TÜKETİCİ ÖDÜLÜ ALMIŞ BİR FİRMANIN KALKMIŞ ELİNDE KALIR DİYORSUNYA SANA SADECE DİORUMKİ BU KADARMI KÖTÜ GÖZLÜK TAKIYORSUN...

Allah akıl fikir ihsan eylesin sana, Türkiye'ye soktukları sony ürünlere sony servis vermiyoe sony o ürünleri garanti kapsamına dahi almıyor. Senin gözlüğünden takmadığım kesin al bunlarda sana yeterde artar
http://www.maxicep.com/lcd-ve-plazma-televizyonlar/istanbul-bilisim-sikayet-2-342501.html

Bana hikaye anlatmana gerek yok, parasına değer veren yurdum insanı linki takip etsin ilgili linkte olan sayfaları incelesin.

Bu arada senin gibi oranın elemanları ile boşa harcıycak vaktim yok, milletimiz uyanık olsun yeter.

anilvasif

Üye
istanbul bilişim reklam alanına donmus site :))))))))))))))

semani

Üye
istanbul bilişimin dudakları uçuklatacak tarzda düzenlediği ve işlettiği sistem açığa çıktı.
sahte bandrollerden, paravan şirketlere,çıkar amaçlı suç örgütüne kadar..
ama hala sağda solda çalışanların yazdığının belli olduğu aynı maili copy paste ile bütün sitelere yapıştrarak sözde!!! ne kadar kaliteli bir firma olduklarını göstermeye çalışıyorlar..
bu firmanın işlediği suça tüketiciyi de ortak etmesi ayrı bir konu... istanbul bilişimden alışveriş yapan herkes sahte bandrollü ürün almaktan suçlu duruma düşüyor.
o yüzden nerden ne aldığınıza dikkat edin!

erg37

Üye
Sattığı ürüne ait parçayı temin edemeyen ve 30 gün dolmasına yakın arızalı başka bir parça gönderip yapılmış gibi gösderen bir firma.Ürününüz bozulmazsa sorun yok.Fiyatlar uygun ama garanti falan beklemeyin.

TtAaHiRr

Üye
istanbul bilişimi öven arkadasların istanbul bilişim hakkında bu kadar bilgi bilmeleri ve yere göğe sığdıramamaları sizcede çelişkili değil mi? sizce bir ürünü alırken sadece en iyi fiyata mı bakılmalı aldıgınız ürünün garanti kapsamı nedir yada size verecekleri hizmet nasıldır hic mi onemi yoktur bahsettiğiniz urunler ne kadar marka yada kaliteli olursa olsun birer elektronik esya degiller mi ? bugun türkiyede yapılan istatisliklerde tüketici arızalarının baslıca sebebi marka degil düşük voltaj yada yüksek gerilimden kaynaklanan elektrik arızaları sadece 3 kurus az vererek ne kadar karlı duruma gecebilirsiniz ki? sizce istanbul bilisim ne kadar buyuk bir firma bir teknosadan dartyden vatan dan yada electro worlddan daha mı buyuk ki daha ucuza verebiliyor ve daha iyi hizmet sunuyor yoksayada bugun hangi musterisini ucuz satın alma kosulu dısında bir konuda memnun edebilmis arkadaslar yapmayın etmeyin 3 kurus icin paranızı riske etmeyin derim ben

RACER69

Üye
Arkadaşlar bizzat ben yaşadım!
Amcama led tv aldık
Evde kurulumunu yaptık, kumanda çalışmıyordu.
Kumandayı getirin bakalım dediler. Kumandada problem çıkmadı.
TV nin okuyucu gözü arızalı çıktı.
Dediler tamir edicez. Yokyaaaaa dedim!
Ben sıfır kapalı kutu cihaz aliiim parasını peşin veriiim.
Arızalı cihaz ver arkasından tamir etcem.
Yok dedim yenisini vereceksiniz
Vermediler 1 hafta uğraştırdılar. Kan beynime sıçradı girecektim neredeyse!
Baktılar olay çıkacak zar zor alabildim parayı!
Zaten cihazların resmi garantileri yok!
Kendileri tamir ediyorlar. Kutulayıp sıfır cihaz diyede başkalarına kakalıyorlar!
UCUZ OLMASININ SEBEBİ BU!

AMAN DİYORUM AMAN!
BAŞINIZI BELAYA SOKMAK VE KATİL OLMAK İSTEMİYORSANIZ
GİDİN 3 KURUŞ FAZLA VERİN RESMİ BAYİLERDEN ALIN

SERVİS ÇIKIŞI TEKRAR SHOWROOMA GİDİP ALT ÜST ETTİM ORTALIĞI
MÜŞTERİLEREDE ÖZELLİKLE ANLATTIM NE YAPTIKLARINI
AMA BİZİM MİLLET DÜRTÜLMEYE ALIŞMIŞ
HERKES ÜRÜN SEÇMEYE DEVAM EDİYORDU :))))))