İstanbul, Avrupanın Yeni Eğlence Merkezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul, Avrupanın Yeni Eğlence Merkezi
Alman ''Kölner Express'' gazetesi İstanbul’un Avrupa’nın gözde şehirlerinden olduğunu yazdı.

<div align="center"></div>
Alman &#39;&#39;Kölner Express&#39;&#39; gazetesi, dünyanın en büyük metropollerinden bir olan İstanbul&#39;un, Avrupa&#39;nın yeni eğlence merkezi haline geldiğini yazdı.

Gazetede &#39;&#39;İstanbul parti yapıyor&#39;&#39; başlığıyla verilen haberde, İstanbul&#39;un gece yaşamı hakkında bilgi verildi ve Beyoğlu semtinin eğlence dünyasında kentin kartviziti olduğu ifade edildi.

Avrupa&#39;nın yeni eğlence merkezinin 2006 yılında İstanbul olduğu belirtilen haberde, 15 milyon nüfusa sahip İstanbul&#39;da yaklaşık 4 bin bar ve disko, 5 binin üzerinde de restoran bulunduğu kaydedildi.

Türk mutfağının sadece kebap ve dönerden ibaret olmadığının altı çizilen haberde, dünyadaki birçok yemek çeşidini İstanbul&#39;da bulmanın mümkün olduğu bildirildi.

İstanbul&#39;a gideceklere Topkapı&#39;yı, Ayasofya&#39;yı ve Sultanahmet Camii&#39;ni mutlaka gezmeleri tavsiye edilen haberde, gece yaşantısının geç saatlere kadar sürdüğü kentte nargilenin de mutlaka denenmesi gerektiği kaydedildi.

İstanbul&#39;un tanınmış mekanlarının Reina, Q Jazz Bar, Penthouse Club, Leb-i Derya ve Babylon olduğu, bu yerler karşısında ne Londra&#39;nın, ne de Berlin&#39;in çekici olduğu görüşüne yer verildi.


17 Şubat 2006 - 15:42 130
 

civcik

Üye
eee İstanbul&#39;dan bahsediyoruz...
 
Yurdum gelirlerinin turizmden karşılanmasından bıktım... Nerde bilim; nerde teknoloji; nerde üretim?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...