İstanbul 2023 Yarışı 3D - HD (demo) sanırım dünyada ilk =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul 2023 Yarışı 3D - HD (demo) sanırım dünyada ilk =)
Evet arkadaşlar beyler bayanlar, kısa bir özet;
Yıllar öncesinden ben oyun programlamacısıydım, bilgisayar platformunda binlerce oyun dururken, birinin uyduruk oyun yapıpta oyunun tutulması imkansız olduğu için bıraktım ve öğrendiklerimle kaldım.. Daha sonra symbian programlamaya başladım, birçok program yazdı........

Yıllar sonra gördümki, zamanında kullandığım oyun motoruna Android desteği gelmiş...bi deneme yapayım dedim ve ortaya bu çıktı..
2 saatlik bir çalışmadır, araba modellemesi internetten indirilmiş, diğer tüm modelleme ve çizimler bana aittir...köprüye çok emek harcadım :P

Oyun istanbul 2023 senesinde geçen bir yarışı konuya alacak, şuanlık deneme grafik motoru deneme sürümü ile oyunun işleyişini görebilmeniz için bu apk dosyasını sizinle paylaşmak istiyorum..

Hadi bakalım.

Oyunda kafama göre çizdiğim boğaz köprüsü
Marmaray projesi
Kız kulesi(benzetmek zor)

mevcuttur.....

ek olarak, bu denemedir, gerçek proje ile karışılaştırılamaz.

Ekran görüntüleri;

apk dosyasını indir ;

Önemli not:
Oyunun henüz dokunmatik kontrolü bulunmamaktadır, sadece klavyeli (örn motorola milestone) telefonlarda d-pad yada, w, a, s, d, tuşları ile oynanabilmektedir.
Klavyesi olmayan telefonlar sanal klavye(virtual keyboard) programı kullanabilirler.....

şimdilik selametle

• Beğen
Tepkiler: ali424242, Keş Remzi, OğuzcanAbi ve 1 kişi daha

muaythai

muaythai

Üye
sağ olasın bence üstüne düş bu projenin ;)

mc_shekil

mc_shekil

Üye
daaha çok geliştirmen lazım ama yinede iyi olmuş paylaşımın ve emeğinin için teşekkürler kardeş..senin takipçinim :oke::oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bravo diyorum.Elbette geliştireceksindir.Bekliyoruz.

matrax-0052

Üye
Çok güzel tebrikler...Teknolojiye,bilgisayara,yazılımlara çok meraklı olmama rağmen oyun nasıl yapılır akıl erdiremiyorum siz bunu çözmüşsünüz sadece geliştirmek kalmış:)

heavenhawk

heavenhawk

Üye
emeğine sağlık kardeş projenin devamını diliyorum umarım güzel bi iş koyarsın ortaya :)

berkant12345

Üye
DOSTUM VALLA VARYA BENI ÇOOOOOKKKK MUTLU ETTIN BUKADARINI YAPMISSIN YA OYNAMASAMDA BIRININ TURKIYE IÇINDE OYUNU BILE CIDDIYE ALDIGINI DUSUNMEK ÇOK M UTLU ETTI ÇOGU INSAN YA OYUN BU NE VAR BUNDA DIYEBILIR ANCAK BENCE BU DUSUNULEN GIBI DEGIL BU EMEGIN SONU ÇOK ÇOK CIDDI YERLERE VARABILIR BIR ÇIÇEKLE BAHAR GELMEZ AMA HER BAHAR BIR ÇIÇEKLE BASLAR ARKADASIM HELAL OLSUN NE DIYEYIM INSALLA OYUN BITINCE ILK INDIRENLERDEN OLACAGIM VE SABIRSIZLIKLA OYUNUNUN BITMESINI VE UPLOAD ETMENI BEKLEYECEGIM HER GIRDIGIMDE BURAYA BAKACAGIM SOZ VERIYORUM BASARILAR BOÖ SANSLAR :oke:

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürer

QZER29

QZER29

Üye
devam et işlh oyununu tamamlarsında gururumuz olursun :)

berkant12345

Üye
kardes çalısmalar nasıl gıdıyor (h)

----------Eklendi @ 21:10:14 ---------- Yazıldı @ 21:07:37 ----------

kardes su bogaz koprusunu benzet bırde rıcam tupgeçıt te yaparsan manyakj olur ıçınden geçmesı falan mumkunse tabı(h)

mselim95

Üye
bizde oyun geliştiriyoruz.sende unity i kullanmışsın ve hazır car tutorialden yapmışsın bari arabayı değiştirseydin

last321

Üye
bizde oyun geliştiriyoruz.sende unity i kullanmışsın ve hazır car tutorialden yapmışsın bari arabayı değiştirseydin

:ehe tamam sende yap arkadasım bişeyler bak o yapmıs eleştirmek yerine ilerlesek bi yerlere varılır gerci ben nokia kullanıorm ama yinede durum yanlıs :oke:

attakkann1

Üye
kardeş öncelikle eline sağlık bide untiynin android versiyonuna işllegal yoldan ulaştıysan banada lınk verırmısın verırısen evınırım

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Oyun güzel yapmıştsın dostm oyun hd sanırım galaxy minim de açılmayacak =)

OğuzcanAbi

Üye
teşekürler :oke:

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
ya bu oyuna bır dokunmatık eklesene mıllet oynasın kardesımmm:naughty:

nexpow

nexpow

Üye
kalitesiz görünüyo yinede saqol

muhodo

muhodo

Üye
bu projeyi iyileştirirse asphalt tan daha fazla tutulur

napolyon94123

Üye
DH deki nickin neydi dostum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt