"İstanbul 2016 Olİmpİyatlari AdayliĞinda Şansli"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
"İstanbul 2016 Olİmpİyatlari AdayliĞinda Şansli"
<span style="color:#FF0000">"İSTANBUL 2016 OLİMPİYATLARI ADAYLIĞINDA ŞANSLI"</span>

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Jaques Rogge, İstanbul&#39;un 2016 olimpiyatları adaylığı ile ilgili olarak olumlu konuştu.
Rogge, İstanbul&#39;un iyi bir olimpiyat düzenleyemeyeceği ya da iyi bir organizasyon yapamayacağı gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirterek, &#39;&#39; Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi&#39;nin bu konuda başarılı olacağına inanıyorum&#39;&#39; dedi.
TMOK ve İstanbul&#39;un olimpiyat düzenlemek için her türlü imkana sahip olduğu inancını taşıdığını ifade eden Rogge, &#39;&#39;Bundan hiçbir şüphem yok. Dünyada sporu seven halklar arasında Türkler de en üst seviyede yer alıyor. Ancak İstanbul&#39;un rakipleri her zaman ki gibi çok güçlü. Örneğin, geçen seçimlerde Paris, Madrid, Londra, New York ve Moskova gibi şehirlerle rekabet etti. Bunların hepsi de çok güçlü adaylar. Rekabet çok büyük ve farklar çok az&#39;&#39; şeklinde konuştu.
Olimpiyatların verileceği kentin belirlenmesinde bazı başka organizasyonların o kentte yapılmasının da etken olabileceğini dile getiren Rogge, &#39;&#39;İstanbul&#39;un, 2010 Avrupa Kültür Başkenti adaylığı ve bunu alması da çok önemli&#39;&#39; dedi.

Anadolu Ajansı

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Haklısın dostum bununla ilgili olarak ben bi topic açtım konu dışında görürsen cnn.com da oylama yapılıyor&#33;&#33;&#33;

Oraya bi oy verin bunu okuyan arkadaşlara sesleniyorum&#33;&#33;

Sağol dostum&#33;&#33;

Emeğine sağlık&#33;&#33;

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
merak etme orda oyumu kullanmış ve en son durum hakkında da veriler yazmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...