_SiyabeNd_ Üye zaza' Alıntı: zor değil kafana göre takıl bak ilerdeyim ben hadi gel bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Bunu gece gören zaten olduğu yerde düşer ölür
zaza' Alıntı: zor değil kafana göre takıl bak ilerdeyim ben hadi gel bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Bunu gece gören zaten olduğu yerde düşer ölür
_SiyabeNd_ Üye zaza' Alıntı: sen gel ozaman Genişletmek için tıkla ... Böyle elinde odunla bekleme bari İsa odunda 1 metre
zaza' Alıntı: sen gel ozaman Genişletmek için tıkla ... Böyle elinde odunla bekleme bari İsa odunda 1 metre
zaza Üye _BaRan_' Alıntı: Böyle elinde odunla bekleme bari İsa odunda 1 metre Genişletmek için tıkla ... tamam bak odunu attım hadi gel
_BaRan_' Alıntı: Böyle elinde odunla bekleme bari İsa odunda 1 metre Genişletmek için tıkla ... tamam bak odunu attım hadi gel
zaza Üye _BaRan_' Alıntı: Birden kılık kıyafette değişti vay be Genişletmek için tıkla ... ormanda birini gördüm onu kovalıyorum
_BaRan_' Alıntı: Birden kılık kıyafette değişti vay be Genişletmek için tıkla ... ormanda birini gördüm onu kovalıyorum
buketcik Üye isa bişey sorcam.canım sen çok boğazına düşkün birisin gibime geldi.ayrıca eti çok seviyosun bukadar hayvancıl olman beni ürkütüyor doğrusu.bişeydaha sorcam sen çok kilolumusun acaba .merak ettimde
isa bişey sorcam.canım sen çok boğazına düşkün birisin gibime geldi.ayrıca eti çok seviyosun bukadar hayvancıl olman beni ürkütüyor doğrusu.bişeydaha sorcam sen çok kilolumusun acaba .merak ettimde
zaza Üye bugrayener' Alıntı: tamam tamam baktım.sen baksana bana etler ne alemde.yanmasın sonra. Genişletmek için tıkla ... orman yanar onlar yanmaz merak etme abla pişsin ona göre afiyetle karşılıklı orman yangınını izleyerek ablamla sohpet ede ede yeriz --------------- Ekleme --------------- Vesselάm;3260169' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... masum masum bakıyor ya gel hadi acıdım haline buyur ye sende
bugrayener' Alıntı: tamam tamam baktım.sen baksana bana etler ne alemde.yanmasın sonra. Genişletmek için tıkla ... orman yanar onlar yanmaz merak etme abla pişsin ona göre afiyetle karşılıklı orman yangınını izleyerek ablamla sohpet ede ede yeriz --------------- Ekleme --------------- Vesselάm;3260169' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... masum masum bakıyor ya gel hadi acıdım haline buyur ye sende