Issız Adam...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Issız Adam...
Git, ağla, aşk nedir gör ve gel.

Bir filmin fragmanı bu kadar basit, konusu sıradan ama bunların üzerine nasıl film nasıl mükemmel olur hala aklım almıyor.

Sakın kendinizi tutmayın ağlamayacağım diye, üst üste 20-25 sahne geliyor ağlanacak birinde tutsanız diğerinde ağlıyorsunuz. Durduramıyorsunuz göz yaşınızı.

Kız arkadaşınızla gitmenizi tavsiye ederim.

Aşk, cinsellik, büyük şehirde yanlızlık...

2 gündür etkisindeyim filmin ve uzun sürede devam edecek gibi duruyor. :agla

• Beğen
Tepkiler: salakosman1915

POWER

POWER

Üye
Tavsiyeni dikkate alacam ahmet. Bayram tatilinde memleketimde izlicem.

Solamente

Üye
Ayy duygusallık yaa :agla Valla geçen gün arkadaşımda dedi benim gülmeye ihtiyacım var dedim ağlamak istemiyorum ama bu kadar ağır şiddette bi filmse giderim bende yalnız ...:agla:agla

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bende insanlar nereye aglıyo diye şaşırıyorum güzel bi film ama abartılacak kadar değil..

Ozan

Ozan

Admin
Ben izledim, filmde kendime göre birkaç kesit buldum ancak sonunda gözyaşı dökmedim, belki de o gün havamda değildim : )

forever_lord

forever_lord

Üye
sahsen ben de ızledım ve suan da ben o ıssız adamın ta kendısıyım :(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
bende insanlar nereye aglıyo diye şaşırıyorum güzel bi film ama abartılacak kadar değil..
İnsanların zevklerinin birbirlerinin tam tersi olduğunu gösteriyor. Film hiç hoşuma gitmedi ilk arada çıktım gittim. Bana göre oldukça saçma bilr filmdi. Verdiğim paraya yanıyorum :vur

Dwyane_Wade

Üye
Kız arkadaşım ısrar etti,Gitmek zorunda kaldık...Bana göre filmin son 10 dk'sı çok iyiydi...Ama o kadar da iyi bir film değil...:)

Solamente

Üye
Merak edenlere hooooooooooppppppppppppp konu yukarı :)

izleyemedim diye üzülmeyin ;)

(1. parti )

(2.parti )

(3. parti )

( son :) ) iyi seyirler :)

Dwyane_Wade

Üye

(1. parti )

(2.parti )

(3. parti )

( son :) ) iyi seyirler :)

Görüntü çok kötü...:nono:

lovestar

lovestar

Üye

(1. parti )

şu birinci videonun başlayış kısmına bi bakarmısınız acaba ama dikkat edin.kimin msn yazışması bu merak ettim:kop:

ccpasa

ccpasa

Üye
uc kere seyrettim ve ben bır aydır etkısındeyım.....hayat ve yasam...yasamak gerekır bence..

Lord_um

Lord_um

Üye
çok güzel film...

c3r3n

c3r3n

Üye
Hayatınızda bi parça yarım kalmışlık varsa hele ki severek ayrıldıysanız kesinlikle gidilmesi gereken bi film diye düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt