Issız Adam-Film Müzikleri

Sponsorlu Bağlantılar

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Issız Adam-Film Müzikleri

Çağan Irmak"ın son olay filmi "ISSIZ ADAM"ın muhteşem film müzikleri albümü şimdi müzikseverlerle buluştu.Gösterime girdiği günden bu yana yoğun bir ilgiyle izlenen filmin müzikleri de büyük ilgi uyandırdı.
1970"li yılların unutulmaz hit"lerinden ve müzik topluluğu ARIA"nın bestelerinden derlenen albümde özelikle Ayla Dikmen"in "Anlamazdın" adlı parçası öne çıktı. Albümde yer alan ve yeniden gündeme gelen diğer unutulmaz parçalar ise şöyle; filmin tema parçası Michel Fugain"den "Una Belle Historie", Nil Burak"tan "Yalnızım Ben", Sibel Egemen"den "Yalnız Adam", Semiramis Pekkan"dan "Bana Yalan Söylediler" ve Hümeyra"dan "Tutsana Ellerimi.

Albümdeki Şarkılar:
1-Ayla Dikmen-Anlamazdın
2-Michel Fugain - Une Belle Histoire
3-Sibel Egemen - Yalnız Adam
4-Nil Burak - Yalnızım Ben
5-Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler
6-Hümeyra - Tutsana Ellerimi
7-Aria - Issız Adam / Ana Tema
8-Aria - Sen Ordaydın / Ana Tema - Çello Versiyon
9-Aria - Sen Dizime Yattın
10-Aria - Elimi Tut / Ana Tema - Vokal Versiyon
11-Aria - Kulüpte 1
12-Aria - Kulüpte 2
13-Aria - İlk Sevişme / Piano Versiyonu
14-Aria - Beyoğlu / Piyano Versiyonu

• Beğen
Tepkiler: by_rage, braveheartsrsl ve vasva99

Ozan

Ozan

Admin
Müzikler gerçekten şahane.

Özellikle;
Michel Fugain - Une Belle Histoire

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
dediğini dinlememiştim, buldum ve dinledim:)
diğerlerinde olduğu gibi bu da mükemmell;)

aspıre

Üye
bu müzikler gerçekten çok güzel

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yıllar öncesinde dinlediğim şarkılar, ıssız adam şarkıları olarak söylenmeye başladı ya pes doğrusu. Arkadaş bahsediyordu ıssız adam şarkıları çok güzel falan diye bir dinledim. Benim yıllar öncesinde dinlediğim şarkıları ıssız adam şarkıları olarak söylüyormuş. Neyse...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
bir film canlandırdı eski şarkıları işte ;):) yeni nesil ıssız adam şarkıları diye dinliyor, çok güzeller ama...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
bir film canlandırdı eski şarkıları işte ;):) yeni nesil ıssız adam şarkıları diye dinliyor, çok güzeller ama...
Elbetteki güzel. Bu şekilde eski anlamlı ve mükemmel pop müziğimizi yeni nesil duymuş oluyor.

jöly

Üye
her zaman dediğim tek şey eski şarkıların daha güzel olduğudur...yeniler balon gibi sönüyor ama eskiler günümüzde bile canlılığını koruyor...dreamboys bana bir tane yollamıştı dün çok güzeldi,gerisini de bulucam...çok güzel şarkılar...

ouzqan

ouzqan

Üye
ya link yoq yada ben körüm göremiyorum
:(

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bir kaçını dinledim güzel şarkılar.

m2sah

m2sah

Üye
film gibi müzikleri de muhteşem filmde ağlamamak için kendimi zor tutmuştum. herşeyiyle harika Teşekkürler çağan ırmak:oke:

beneralll

beneralll

Üye
yha bu fılmı ındırebılırmıyıs

umut0628

umut0628

Üye
link olmasını cok isterdim ama yasak işde yapaxcakl bişey yok forumun kapatılmaması icin kurallara uymalıyız

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hepsi mevcut bende ve mükemmel parçalar. :oke: