messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Amenerresulunun son ayetin de Kafirler ölsün diye bir ayet bulunmamakta.adamlara laf dinletemiyorsun ne dersen üste çıkmaya çalışıyorlar bu günlerde kafama bir şey takılıyordu amener resulu suresinin son ayetinde kafirler ölsün yazıyordu bunun neden yazdığını merak ediyordum ama şimdi iyice anladım kafirler ölsünn onlardan bize hayır gelmez
valla benim bakdığım eski bir tefsirdi doğrusu buysa siliyorum mesajıAmenerresulunun son ayetin de Kafirler ölsün diye bir ayet bulunmamakta.
"Fensurne Alel kavmil kafirin" cümlesini kastettiyseniz bu cümlede : Allahım bizi Kafirler topluluğundan koru! anlamı çıkmaktadır.
dediğim gibi dua kitabında öyle yazıyor gene baktım ama eski bir tefsir ben siliyim mesajıAmenerresulunun son ayetin de Kafirler ölsün diye bir ayet bulunmamakta.
"Fensurne Alel kavmil kafirin" cümlesini kastettiyseniz bu cümlede : Allahım bizi Kafirler topluluğundan koru! anlamı çıkmaktadır.
abd 620 milyon savunma altını çiziyorum savunma gereği bütçe vermiş kesin öyledirinşallah öbür dünyada kazığa oturtacaklar bunların alayını. Allah yardımcıları olsun tüm müslümanların. buna destek veren abdnin Allah belasını versin. birgün yolda bir abdli veya israilli görsem yüzüne tüküreceğim direkt. en sinir bozucu şey de bu yapılanlara rağmen müslümanların birlik olup buna cevap verememesi
zaten allah yardımcımız 1.5milyara 10milyon ama kendı aramızda çatışmaktan bunun farkında değilizinşallah öbür dünyada kazığa oturtacaklar bunların alayını. Allah yardımcıları olsun tüm müslümanların. buna destek veren abdnin Allah belasını versin. birgün yolda bir abdli veya israilli görsem yüzüne tüküreceğim direkt. en sinir bozucu şey de bu yapılanlara rağmen müslümanların birlik olup buna cevap verememesi
Zaten bu zulmün kaynağı Biz Müslümanlar... Birlik olamıyoruz... saman çöpleri gibiyiz... sayımız fazla ama en ufak bir rüzgürda yerle bir oluyoruz... savruluyoruz..inşallah öbür dünyada kazığa oturtacaklar bunların alayını. Allah yardımcıları olsun tüm müslümanların. buna destek veren abdnin Allah belasını versin. birgün yolda bir abdli veya israilli görsem yüzüne tüküreceğim direkt. en sinir bozucu şey de bu yapılanlara rağmen müslümanların birlik olup buna cevap verememesi
Hamas ile birlikte yapıldı. Kuma gömülerek ateşlendiler.duydum gene sen yazmıştın onu hamas yaptı dedi biri artı o füzeler denizde kum mahiyetinde
bunları hangi medyadan takip ediyorsun ben htde yada diğer haber sitelerinde bulamıyorumdaHamas ile birlikte yapıldı. Kuma gömülerek ateşlendiler.
Hamas tan 3 tabur işidin israil birliğine katıldı. beraber hareket ediyorlar. en son insansız hava aracı gönderimi yapıldı israilin üzerine.
Anadolu Haber ajansı, RNN Türkiye, Sütun haber .bunları hangi medyadan takip ediyorsun ben htde yada diğer haber sitelerinde bulamıyorumda
sadece 4 israilli asker hafif yaralanmış 1 sivil ölmüş diye duydum dediğim gibiHamas ile birlikte yapıldı. Kuma gömülerek ateşlendiler.
Hamas tan 3 tabur işidin israil birliğine katıldı. beraber hareket ediyorlar. en son insansız hava aracı gönderimi yapıldı israilin üzerine.
bende şunu öenerebilirim canlı yayınAnadolu Haber ajansı, RNN Türkiye, Sütun haber .
Arkadaşımın arkadaşı Filistinli. Az da oradan bir irtibat var.
Bu tür haberler tv ye kolay kolay çıkmaz.
çoğu medya kanalı satılmış.Şu sayfayı takip etmeni öneririmLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tabii tabii..sadece 4 israilli asker hafif yaralanmış 1 sivil ölmüş diye duydum dediğim gibi
bence daha fazla gösteririler biri bin ederler haklı çıkmak içinTabii tabii..
İtrailin açıklamalarına bakacaksan zaten israil askerleri ölümsüz. hep hafif yaralanıyorlar. ölenler de sivil oluyor.. yav geçsin bu üçkağıtçılıkları...
Neden göstermediler öyleyse ?bence daha fazla gösteririler biri bin ederler haklı çıkmak için
3 israilli meselesi yalan değil mişu haberi okumanızı öneririmNeden göstermediler öyleyse ?
sharon geberdide ne oldu... netanyahular , sharonlar bitmez itrailde.metenyahuyu öldürsünler köklü çözüm
hiçmi akıllanmıyorlar 4.5 sene iğneyle beslenmiş iğneyle kafatasını kırmak zorunda kalmışlarsharon geberdide ne oldu... netanyahular , sharonlar bitmez itrailde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?