İsrail Dalga Geçiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İsrail Dalga Geçiyor!
İsrail hükümetinin basın ofisinin hafta sonu yabancı basın mensuplarına gönderdiği video bağlantısına tıklandığında, Mavi Marmara baskınındaki ölümlerle dalga geçilen bir video açılıyor.

YouTube üzerinden yayınlanan klip, 1985 yılında yardım amaçlı hazırlanan "We Are the World" şarkısına benzer yapılan klipte, Araplar ve Mavi Marmara gemisinde bulunan eylemciler gibi giydirilmiş İsrailliler, ünlü şarkıyı değiştirerek söylüyorlar.

"Dünyayı kandırırız, insanları kandırırız. Hepsini İsrail Silahlı Kuvvetleri'nin Karındeşen Jack olduğuna inandırırız." sözlerinin ardından, "Kimse ölmüyor, o yüzden yapabileceğimizin en iyisi, en büyük blöfü yaratmak" sözleri söyleniyor.
Videonun İsrail hükümeti tarafından basına gönderilmesinin üzerinden saatler geçtikten sonra, bir "hata" sonucu bu linkin gönderildiği açıklandı.

Basın ofisinin yöneticisi Danny Seaman, videonun İsrail'in resmi görüşünü yansıtmadığını, ancak kendi kişisel görüşünce bu videonun "olağanüstü" olduğunu söyledi.

Hükümet sözcüsü Mark Regev de videonun, İsraillilerin olay hakkında nasıl düşündüklerini yansıttığını söyledi. Regev, "Çok komik olduğunu düşündüğüm için, çocuklarımı da çağırıp, onlara da izlettirdim. İsrail böyle hissediyor işte. Ama hükümetin bununla bir ilgisi yok." sözleriyle durumu açıkladı.

milliyet.com.tr

Tepkiler: Onur Saka ve TuRkiShCowboy

Mehmet

Emekli Yönetici
Noktalı virgül çocukları

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Öbür tafata çomağı sokacaklar
We are the Sabun

emree17

Üye
forum kurallarını çok seviyom... :ıslık

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben de severim
Kural dışı bir şey yok ...

Mehmet

Emekli Yönetici
Anladım aynen hepimizin

Her çıkışın kötü bir düşüşü vardır bakalım israil yap yapcağını düşüşün kötü olacak

Revengeful

Emekli Yönetici
dünya onların ne b.k olduğunu biliyor zaten

TopFury

Üye
Dünya biliyor da...
Bütün Asya, Avrupa'nın birçoğu, Afrika ülkelerinden bazıları, Arap ülkeleri, Güney Amerika ülkeleri kınama oyu kullanırken Amerika bilmem ne Devletleri hala ''Umarız dünya yaptığı bu yanlışı düzeltir'' diye açıklama yapıyor...
Neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlayamayacak kadar yoldan çıkmış bir iktidarları var...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bozacının şahidi şıracı iste ne bekliyorsunuz ki başka

Revengeful

Emekli Yönetici
amerika başkan yardımcısı ısrail i savundu

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bizi mi savunacaktı, çok mu şaşırtıcı geldi

Mehmet

Emekli Yönetici
abd dünyanın israil ortadoğunun başına bela büyük ve küçük katil

TopFury

Üye
Madem büyük madem güçlü, kimseyi savunmayacaktı.
Tarafsız kart oynayacaktı.
Büyüklüğü, Dünya siyasetinde bunu gerektirirdi...

haltie

Üye
israilin her zamanki tahrik çabaları şuan orta doğu içinde yüksek duvarların arasında ... korkusuyla yaşıyorlar bu korkularınıda bununla örtüyorlar.istedikleri kadar güçlü olsunlar o merminin silahın sonu var bunu ve kaçınılmaz sonlarını onlarda biliyorlar bu bir süreç yaşayıp göreceğiz son gülen herzaman iyi güler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...