İspanyollar'ın Eto'o iddiası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

“Eto’o için Türkiye’nin iki dev kulübü birbirine girdi” başlığını kullanan gazete, Fenerbahçe’nin hep kıyıdan götürdüğü Kamerunlu golcü için Beşiktaşımızın daha ciddi bir teklifle masaya oturmaya çalıştığını savundu.
Kamerunlu futbolcunun İtalya’nın Inter takımından ciddi bir teklif almaması halinde bu golcünün siyah-beyazlıları seçeceğini yazan gazete, Eto’o’nun Katalan kulübüyle ilişkisini keseceğini de duyurdu.
El Mundo Deportivo, Eto’o transferinin sürprizlere açık olduğunun altını çizerek, “Inter istiyor ama onu Türkler ve İngilizler de çok istiyor” yorumunu yaptı.
Kaynak: Milliyet

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ya böyle komik espriler yapmayım bayılazam:)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aaaaa ben bayıldım zaten ronaldinho haberini duyunca hahaha dedım kendı kendıme ronaldinho fenere mi kahretsin:islik:kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ya bırak hoca ya sen bile ınanmıyorsun besıktasın bu tur transfer yapacagına bosa kurek sallama..aldıgınız oyunculara bak sonra bur tur haberlere inan..Bir besıktaslı olarak yapılan transferlerden memnunsan bırsey dıyemem daha ;)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yoo memnun deılım ama ble haberler cıktıgı ıcın bıraz sevınıorum sanki:islik

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
aaaaa ben bayıldım zaten ronaldinho haberini duyunca hahaha dedım kendı kendıme ronaldinho fenere mi kahretsin:islik:kop:
aynen valla...zaten fenere gelse adamın hayatı kayar fenere gelen yıldız piskolojik sorunlar geçiriyor örnek isteyen ortega,anelka...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
--------------- Ekleme ---------------

aynen valla...zaten fenere gelse adamın hayatı kayar fenere gelen yıldız piskolojik sorunlar geçiriyor örnek isteyen ortega,anelka...

Sen ne diyon yaa..Yine başladın saçmalama ya:@

İşte bunu anlatmaya çalışıyordum ;) Sonunda anlaşıldı.

Neyse kardeş konu uzamasın..Daha etoo hakkında yorum yapacak bjkli arkadaşlar olacaktır:) yeterli bukadar:D

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

haklısın henry bak anelka fenere gitti hayatı kaydı chelsea ye gitti kupayıo onun yüzünden kaybettiler anelka fenere giderek futbolunu da geriye düsürmüstür kısacası anelka fenere gıtmeyıp futbolunu orda zıyan etmeseydı simdi ye anelka sampiyon ligi kupasını kaldrmıstı :islik

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
haklısın henry bak anelka fenere gitti hayatı kaydı chelsea ye gitti kupayıo onun yüzünden kaybettiler anelka fenere giderek futbolunu da geriye düsürmüstür kısacası anelka fenere gıtmeyıp futbolunu orda zıyan etmeseydı simdi ye anelka sampiyon ligi kupasını kaldrmıstı :islik

Hayatı mı kaydı bolton a gitti yıldızını devam ettirdi nitekim DAHA SONRA dünya devi chelsea aldı..+ Fransa milli takımına seçildi. Futbol hayatını ziyan mı etmiş..Mantıklı yorum yapın ya:@:@ Sonra adamın takımı finalde oynadı..Penaltılarla elendiler kendiside kaçırdı terry de kaçırdı hermde son penaltıyı. Anelka nın heryerde piyasası vardır..Fenere gelmeden önceki hayatına bakın.. Boş konuşmak yerine araştırarak konuşun;)

Not: ANELKA 15 milyon 100 bin dolar a boltona transfer olmuştu..Bilmeden atan arkadaşların dikkatine ;)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tmm biz bisi mi dedik hayatı kaydı dedık fenere gitti sonra boltona sonra chelsea ye nıye o zman avram grant hep anelkayı ilk 11 de oynatmıodu:islik mantıklı bi yorum istiorum:box

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
tmm biz bisi mi dedik hayatı kaydı dedık fenere gitti sonra boltona sonra chelsea ye nıye o zman avram grant hep anelkayı ilk 11 de oynatmıodu:islik mantıklı bi yorum istiorum:box

E bende hayatı kaydı dediğin adamı söyledim yazdım sana ama yazdıklarıma cevap verememişsin:) neyse hadi bunuda geçtik.. gRant'ın oynatmamasının sebebi chelsea drogba diye ekol olmuş..Yada oyun sistemiyle alakalıdır..ki zaten anelka zaman zaman ilk 11 oynuyordu;) Anelka şu haliyle( sizin gözünüzde hayatı kaymış:D nasıl bir yorumsa) Dünyanın her takımın rahat oynar..Sürati + fizigi + hırsı = Nicolas Anelka.

Close ;)

technonur

technonur

Üye
matbaa hatası var kesin :d isim benzerliği falan olmasın ???

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
E bende hayatı kaydı dediğin adamı söyledim yazdım sana ama yazdıklarıma cevap verememişsin:) neyse hadi bunuda geçtik.. gRant'ın oynatmamasının sebebi chelsea drogba diye ekol olmuş..Yada oyun sistemiyle alakalıdır..ki zaten anelka zaman zaman ilk 11 oynuyordu;) Anelka şu haliyle( sizin gözünüzde hayatı kaymış:D nasıl bir yorumsa) Dünyanın her takımın rahat oynar..Sürati + fizigi + hırsı = Nicolas Anelka.

Close ;)

gördük anelkayı nası oynuo hayatı bitmis artık ben sahsen onay vermıorum futboluna:@

schumici

schumici

Üye
arkadaşlar konu dağılıyo. bence tartışmayalım kırmayın birbirinizin kalbini. ama şu da bi gerçek ki bugün aziz yldırım verdiği demeçte baya yüklü bi bonservis bedelini karşılayabileceğini söyledi. ki fenerbahçenin mali kurulunda açıklanan transfere ayrılan para 60 milyon euroya yakın bi mebla. lütfen fenerbahçenin bu gerçeklerini göz ardı etmeyelim.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bak sen ağzınla söylemişsin bolton a gitti..yoksa siz bolton dan da mı kötüsünüz...yok iyiseniz neden iyi bir takıma satamadınız?

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Fenere uyum sağlayamadı bulduğu ilk kulübe yerleşti

positive2103

positive2103

Üye
okuken gülmekten öldüm.:bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...