İspanyolları korku kapladı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
İspanyolları korku kapladı...
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3 Nisan'da Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak maç öncesi İspanyollar'ı taraftar korkusu sardı.



Bernabeu Stadı'nda 3 Nisan akşamıı Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk mücadelesi öncesi İspanyollar'ı sarı-kırmızılı taraftarın endişesi sardı.

Gündemin ilk sıralarında yer alan bu karşılaşma için İspanya'nın en saygın ve Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen spor gazetelerinden ''AS'', sarı-kırmızılı takımın taraftarının maça yoğun ilgisini nedeniyle İspanyolların çekinceli olduğunu yazdı.

Haberde Galatasaray taraftarı için Bernabeu'da sadece 3 bin kişilk yer ayrıldığı ancak İspanya'ya yaklaşık 15 bin Galatasaray taraftarının gelmesinin beklendiği belirtildi. Bu 15 bin taraftarın sadece Türkiye'den değil, başta Almanya olmak üzere kuzey Avrupa ülkelerinden gelmesi bekleniyor. Drogba ve Sneijder transferleriyle adından söz ettiren ve çok daha güçlenen Galatasaray'da New York'tan bile taraftarın geleceği belirtildi.

Aynı sıkıntılı durumun grup maçlarında Alman temsilcisi Dortmund'a karşı da yaşandığı belirtilirken, bu kez daha ateşli ve daha fazla taraftarın olması beklendiği ifade edildi.

YÜKSEK RİSKLİ MAÇ

Şiddet, yabancı düşmanlığı, ırkçılık, hoşgörüsüzlük gibi konularda söz sahibi olan İspanya devlet komisyonu CSD'de yaptığı toplantıda Real Madrid-Galatasaray karşılaşmasını ''yüksek riskli'' maç statüsüne aldığını açıkladı. Bu karar ndeniyle maç günü Bernabeu ve çevresinde yoğun güvenllik önlemleri alınacak.

''AS'' gazetesinde yer alan haberde Mourinho'nun da izlediği Kayserispor maçına vurgu yapılarak Galatasaray taraftarının Türkiye'nin en ateşli ve sadık taraftarlarından biri olduğunun da altı çizildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt