İspanyada Kleberson şoku

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
İspanyada Kleberson şoku
İspanya’da Kleberson ’şoku’

Mehmet ÇİFTÇİ DHA

İSPANYA’da çok sayıda kulübün transfer listesinde bulunan Brezilyalı yıldız Jose Kleberson’un Beşiktaş’ı tercih etmesi İspanyol basınında "Şok" başlıkları ile yer buldu. Ülkenin önde gelen spor gazeteleri, Beşiktaş’ın Avrupa’daki en önemli transferlerinden birini düşük bir fiyata büyük bir başarılı ile bitirdiğinin altını çizerek, bu operasyonun tüm İspanyol kulüplere örnek olması gerektiğini yazdı.
İspanyol basınındaki yorumlar şöyle:
DIARIOAS GAZETESİ: Manchestar United’a 2 sene önce 10 milyon dolara mal olan Kleberson Beşiktaş’a 3 milyon dolara imza attı. Alkışlar Beşiktaş’a. Brezilya’nın en önemli orta saha oyuncularından birini transfer etti.
MARCA GAZETESİ: Ne Osasuna, Ne Espanol ne de Celta, Kleberson Beşiktaş’ı tercih etti. İspanyol takımları sadece laf üretti, Beşiktaş ise transfer. Kleberson bu sene Türkiye’ye damgasını vuracak. Onu izlemeye devam edin.
SPORT GAZETESİ: Kleberson İspanya’yı değil Türkiyeyi seçti. M. United’ın kıymetini bilmediği Kleberson Beşiktaş’ta omuzlarda taşındı.
EL MUNDO DEPORTIVO: Celta ’Aldık’ dedi, Espanyol, ’Geliyor’, Osasuna ise ’Bitirdik’. Avrupa’nın en önde gelen ortasaha yıldızlarından Kleberson gözümüzün önünde Beşiktaş’a transfer oldu.
 


SANCAR

SANCAR

Üye
adamlar doğru abi walla helal olsun beşiktaşa
inşallah no problem devam eder ;;)
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İspanyollar desenize şok oldu.. :ehe:
 

slayer

Üye
vaybe.. ne takımmışız
 

AntiTuk

Üye
darısı GALATASARAYın başına offf off
 

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi


adamdaki tekniğe ve enerjiye bakın yaw :wacko:
 
msw

msw

Üye
heyt be ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt