İspanya, Trapattoni'ye karşı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İspanya, Trapattoni'ye karşı...
EURO2012 C Grubu ikinci karşılaşmasında İspanya, İrlanda Cumhuriyet ile karşı karşıya gelecek. İlk maçlar sonunda 1 puanı bulunan İspanya ve puansı İrlanda karşılaşması TSİ 21:45'te başlayacak.
Polonya'nın Gdanks kentindeki Arena Gdanks'ta oynanacak zorlu 90 dakikada Portekizli hakem Pedro Proença düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Bertino Cunha Miranda ve Ricardo Santos gerçekleştirecek.
Maçı TRT 1'den naklen izleyebileceğiniz gibi Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkı ile de dakika dakika takip edebilirsiniz.
İSPANYOL OYUNCULAR TECRÜBELİ
İspanya Milli Takımının deneyimli kalecisi İker Casillas ve golcü oyuncusu Fernando Torres, Avrupa Şampiyonası finallerinde 9 kez forma giydi. Bu iki oyuncu 1 maça daha çıkarlarsa Rafael Gordillo’ya ait 10 maçlık rekora ortak olacaklar. Rafael Gordillo Euro 1980, Euro 1984 ve Euro 1988’de toplam 10 maçta İspanya forması giymiş ve bu alanda ilk sırada yer almıştı.
KORNER KISIRI İRLANDA
Euro 2012 ilk maçları sonunda en az korner atan takım İrlanda Cumhuriyeti oldu. İlk maçta Hırvatistan karşısında sadece 1 kez ( 90.dakikada kullanıldı) korner atan İrlanda Cumhuriyeti bu alanda son sırada yer alırken İspanya 7 korner ile en çok ilk 5 takım arasında yer almıştı.
MUHTEMEL 11'LER
İSPANYA
Casillas
Juanfran
Sergio Ramos
Arbeloa
Alba
Iniesta
Xavi
David Silva
Fabregas
Xabi Alonso
Torres
İRLANDA CUMHURİYETİ
Shay Given
St Ledger
O'Shea
Dunne
Ward
Whelan
McGeady
Duff
Andrews
Keane
Long
STAT: Arena Gdansk (Polonya)
SAAT: 21:45
HAKEM: Pedro Proença
YAYIN: TRT 1 & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi
ARALARINDA 'DUYGUSAL' FARK VAR
Son Avrupa ve Dünya Şampiyonu İspanya Milli takımı transfermarkt.de sitesine göre Euro 2012'nin en yüksek market değeri olan takım. Toplam 658.000.000 Euro değeri olan İspanya'nın ardından son Avrupa 2.cisi Almanya 459.000.000 Euro değeriyle sıralanıyor. İrlanda Cumhuriyeti ise 66.500.000 Euro ile market değeri en düşük takım oldu.
İSPANYA, İRLANDA'YA ALIŞIK
İspanya ile İrlanda Cumhuriyeti daha önce 24 kez karşılaşırken 13 kez İspanya 4 kez İrlanda Cumhuriyeti sahadan galip ayrıldı 7 maç berabere bitti. İki takım resmi maçlarda 14 kez oynarken 8 kez İspanya, 2 kez İrlanda Cumhuriyeti kazandı, 4 maç berabere bitti. İrlanda Cumhuriyeti 24 maç ile İspanya’nın en çok maç yaptığı 4.takım konumunda bulunuyor.
KEANE VS. CASİLLAS... YENİDEN
İspanya ile İrlanda Cumhuriyeti takımları 2002 Dünya Kupasında 2.tur maçında karşılaşmıştı. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçı İspanya penaltılarla kazanmıştı. İrlanda Cumhuriyeti takımında golü Robbie Keane atarken İspanya kalesinde Casillas görev yapmıştı. Ayrıca bu maçta İrlanda Cumhuriyeti takımında Given ve Duff forma gitmişti. Bu dört oyuncu Euro 2012 kadrolarında da yer alıyor.
Kaynak: Sporx.com
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt