"iSMS" uygulaması kullananlara bir sorum var. "Gönderen adı yerine numara yazıyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isyankardj__a

Üye
    Konu Sahibi
"iSMS" uygulaması kullananlara bir sorum var. "Gönderen adı yerine numara yazıyor"
Merhaba arkadaşlar;

ovi üzerinden telefonuma "i-SMS" uygulamasını kurdum program iphone tarzı baloncuk şeklinde gösteriyor mesajları gayet güzel hatta çok süper dört dörtlük yapılmış yazı fontlarından yazı renklerinden.

Fakat gelen mesajlar rehberimde olan kişilerin adları yerine numaraları yazmakta. İngilizcem kötü değil iyidir fakat nekadar arasamda ayarlarda "Sender Name" veya "Sender Number" ve benzeri birşey bulamadım. Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.

Programdan vazgeçersem tek sebebi budur. Rehberdeki insanların isimlerini göstermiyor :) Teşekkürler.
Link :

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
hemen anlatıyorum :) aslında çok basit. Program simkarta kayıtlı olan kişileri görmüyor sadece telefon hafızasını okuyor. Yapman gereken tek şey sim kartı telefon hafızasına kopyala. oldu bitti gitti :):oke:

mining-

Üye
kardeşim o programı bana gönderebilirmisin rica etsem

isyankardj__a

Üye
    Konu Sahibi
hemen anlatıyorum :) aslında çok basit. Program simkarta kayıtlı olan kişileri görmüyor sadece telefon hafızasını okuyor. Yapman gereken tek şey sim kartı telefon hafızasına kopyala. oldu bitti gitti :):oke:
Numaralar zaten telefon hafızasında.?

kardeşim o programı bana gönderebilirmisin rica etsem
Ovi Store da iSMS yapıp arattır. Çince bir içerik geliyor en başa o programı indir kur ingilizce olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...