Isminizin Anlamını öğreniniz

Sponsorlu Bağlantılar

damadada

Üye
    Konu Sahibi
Isminizin Anlamını öğreniniz
arkadaşlar ismimizin anlamını ogrenmeye nedersınız

benım adım serkan ve soylu başkan anlamını taşıyor ilgilenenler
tıklasın

jöly

Üye
ben baktım aya ait demekmiş

mAd_girL

mAd_girL

Üye
MERVE: (Ar.) Ka. - Mekke'de bir dağın adı olup hacılar, Merve ile Safa arasında Sa'y ederler yani 7 defa gidip gelirler.

slayer

Üye
BERK: 1. Sağlam, kuvvetli. 2. Katı, sert. Şiddetli. 3. Hızlı. 4. Orman. 3. Arı, şimşek, yaprak.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sağolasın

SERCAN: (Tür.) Er. - Sevgili, sevilen, başcan.

damadada

Üye
    Konu Sahibi
estagfurullah nedemek sadece site yoneticileri bu topice kulakverım
dahacok arşivlese sevınırım kalınsaglıcaklaaa devamı gelecek

Haberci

Haberci

Üye
Benim ismim Necmettin ve Dinin yıldızı demektir
Arkadaşlar iştirak ettikçe zaten bir arşiv olacak.Gerektiğinde bu sayfa en arkalara da düşse başlıktan herhangi bir sözcüğünü yüzürsan bulması kolay olur.Yani bir nevi arşiv Kolay gelsin...

nuisance

Üye
YİĞİT: (Tür.) Er. 1. Güçlü, yürekli, kahraman, alp 2. Delikanlı, genç, erkek. 3. Gözüpek, düşüncelerini açıkça söylemekten kaçınmayan kimse.

SANCAR

SANCAR

Üye
bizimki de böle

SANCAR: (Tür.) Er. 1. Kısa kama. 2. Saplar, batırır, yener. 3. Selçuklu sultanlarından birisinin adı.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Gökhan ismi yok

SANCAR

SANCAR

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Dec 17 2005, 11&#58;44 PM) [post=229825]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gökhan ismi yok
[/b][/quote]

nasıl olmaz yaw bayyaaa yaygın isim

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ben de şaşırdım

mavizeybek

mavizeybek

Üye
Kod:
&#91;b&#93;CİHAN&#58; &#40;Fars.&#41; 1. Dünya, alem, kainat, yeryüzü, yerküresi. 2. Dünyada yaşayan insanların tümü. Cihan Ara Begüm&#58; Hint-Türk hükümdarı Şahcihan ile adına Taç Mahal&#39;in yapıldığı Mümtaz Mahal&#39;in kızı. Dindarlığı ve ihlaslı oluşu sebebiyle &#34;Zamanın Fatıması&#34; olarak anıldı. - Kadın ve erkek adı olarak kullanılır&#91;/b&#93;

bu da benimki oluo ben zaten biliyodum

Salihyet

Salihyet

Üye
SALİH: (Ar.) Er. 1. Yarar, yakışır, elverişli, uygun. Salahiyeti bulunan, yetkili. 2. Dinin emir ve yasaklarına uyan, iyi ahlak sahibi, muttaki.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
DORUK: (Tür.) Er. - Tepe, ağaç tepesindeki körpe filiz.

oha,yuuuh&#33; filiz dedi yaa

Üst Alt