Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
estagfurullah nedemek sadece site yoneticileri bu topice kulakverım
dahacok arşivlese sevınırım kalınsaglıcaklaaa devamı gelecek
Haberci
Üye
Benim ismim Necmettin ve Dinin yıldızı demektir
Arkadaşlar iştirak ettikçe zaten bir arşiv olacak.Gerektiğinde bu sayfa en arkalara da düşse başlıktan herhangi bir sözcüğünü yüzürsan bulması kolay olur.Yani bir nevi arşiv Kolay gelsin...
nuisance
Üye
YİĞİT: (Tür.) Er. 1. Güçlü, yürekli, kahraman, alp 2. Delikanlı, genç, erkek. 3. Gözüpek, düşüncelerini açıkça söylemekten kaçınmayan kimse.
SANCAR
Üye
bizimki de böle
SANCAR: (Tür.) Er. 1. Kısa kama. 2. Saplar, batırır, yener. 3. Selçuklu sultanlarından birisinin adı.
Gokhan43
Üye
Gökhan ismi yok
SANCAR
Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 @ Dec 17 2005, 11:44 PM) [post=229825]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gökhan ismi yok
[/b][/quote]
nasıl olmaz yaw bayyaaa yaygın isim
Gokhan43
Üye
Ben de şaşırdım
mavizeybek
Üye
Kod:
[b]CİHAN: (Fars.) 1. Dünya, alem, kainat, yeryüzü, yerküresi. 2. Dünyada yaşayan insanların tümü. Cihan Ara Begüm: Hint-Türk hükümdarı Şahcihan ile adına Taç Mahal'in yapıldığı Mümtaz Mahal'in kızı. Dindarlığı ve ihlaslı oluşu sebebiyle "Zamanın Fatıması" olarak anıldı. - Kadın ve erkek adı olarak kullanılır[/b]
bu da benimki oluo ben zaten biliyodum
Salihyet
Üye
SALİH: (Ar.) Er. 1. Yarar, yakışır, elverişli, uygun. Salahiyeti bulunan, yetkili. 2. Dinin emir ve yasaklarına uyan, iyi ahlak sahibi, muttaki.
DeLmIrA
Üye
DORUK: (Tür.) Er. - Tepe, ağaç tepesindeki körpe filiz.