[email protected] Uzantılı E-mail..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kikaksk

kikaksk

Üye
    Konu Sahibi
[email protected] Uzantılı E-mail..
bildiğm kadarıyla yabancı bi site aracılığyla [email protected] uzantılı e-mail almak mumkun olabiliyor ..

sizin görüşleriniz nelerdir.. hem maxicep uzantılı e-mailiniz olur hemde bu adrsi msn adresi yapabilirsiniz..

JunG

JunG

Üye
mail2web di galiba bende biliyorum

olsa iyi olur gibi ...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
msn adresini yine alabilirsin bu şekilde ama doğrulayamazsın bu dediğini yönetim yapmalı. e-mail servisini!

kikaksk

kikaksk

Üye
    Konu Sahibi
evet belki coğunluk olursa yapabilirler diye yazdım bende normal e-mail gibi kullanabiliyosun msn adresi alırsanda doğrulama yapabilirsin..

Salihyet

Salihyet

Üye
luzumu yok diyorum hotmailin neyi eksin sitenin reklama ihtiyacıda yok

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bence guzel olurdu herkesin kullanci adina hesabi olsaydi maxicep.com diye

Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar yönetimde konu görüşülüyor bi karar bağlıyacağız.Teşekkürler...

Salihyet

Salihyet

Üye
hotmail ve gmail'in yerini tutmayacakki o yüzden ben kullanmam şahsen çünkü ben gmail ve hotmailin özelliklerinden faydalanıyorum sadece mailleşmiyorum.

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
hoş olurdu bence

Lion Heart

Lion Heart

Üye
gerek yok diye düşünüyorum. Site sorunsuz açılsın bu bana yeter.

gknky

gknky

Üye
bencede gerek yok msn çok iyi bence

kikaksk

kikaksk

Üye
    Konu Sahibi
benimki sadce bi düşünceydi...

ekimurat

ekimurat

Üye
olsaydı güzel olurdu...

zoom

Üye
B@TuH@N' Alıntı:
msn adresini yine alabilirsin bu şekilde ama doğrulayamazsın bu dediğini yönetim yapmalı. e-mail servisini!

aktivasyonla doğrulatıyosun ;)

perfectlover

Üye
Sitenin böyle bir e-posta adresi uygulamasına gidebileceğini sanmıyorum. Zaten bir gereği olduğunu da düşünmüyorum. Bu istekler e-posta için yeni sunucular gerektirecek.

cambaz

cambaz

Üye
Bu konuda yönetici arkdaşlar msn olarak kulanamak isteyen arakdaşlara hesaplarını açıp msn doğruladakta sonra mail kapatıp kulanıcılara msn giriş şifrelerini gönder bilirler bu bir çok sitede yapılıyor. ama mail tabanı olrak mail vermeleri biraz zor çünkü atıyorum 1.000 kişi var ve her birinie en az 2mb verse 2.000mb yer oda 2gb yapar böyle böir hosting olayınada girmezler diye düşünüyorum ama msn dediğim gibi halledile bilir isteyen arkadaşlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt