ismail ban yemiş :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
ismail ban yemiş :(
Seni unutmayacağız kardeşim... :bye2:

otostopçu

otostopçu

Üye
i miss you :züü:

Heroata

Heroata

Üye
Niye ki

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
:züü: Unutmayacağız seni İsmail
Not: Bu konu mümkünse kapatılmasın :zzz:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
belliydi zaten. Nedeni neymiş peki?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Astrosman

Astrosman

Üye
Peki ısmail yönetime hakaretten yemiş banı hani ispatı???

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Banlanma sebebi nerede yazıyor mobilim kusura bakmayın

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İsmail ne yapmaya çalıştı anlamış değilim ancak yaptıklarının karşılığı bu cezayı gerektiriyordu. İsmail ceza aldıktan sonra başka bir cezalı arkadaşımız kendisinin ismail olduğunu, pişman olduğunu ve cezasının kaldırılmasını istediğini bana iletti. Yaptığım kontroller sonucunda onun ismail değil, adını buradan açıklamayı doğru bulmadığım bir üye olduğunu gördüm. İsmail, yönetim kadromuzun da dahil olduğu bir buluşmaya katılmış, hepimizin sevdiği bir üyemizdir ancak forumun bazı kuralları ve düzeni var. Bu düzeni bozan ben dahi olsam aynı şekilde cezalandırılırım.

Genellikle konu dışı forumunda aktif olan arkadaşlarımızı bir konuda uyarmak istiyorum. Maxicep karşıtı bir oluşuma katıldıysanız ve her iki sitede de kullandığınız şifre aynıysa, üyeliğinizin çalınma riski bir hayli yüksek. Forum kurallarında da yazdığı üzere şifrenizi korumak sizin sorumluluğunuzdadır. Lütfen şifrenizi başkalarıyla paylaşmayınız.

Bizler kimseye haksız yere ceza verecek kadar amatör değiliz. Ceza verdiğimiz üye için sizlere kanıt gösterecek konumda da değiliz. Eğer işlerin ters gittiğini ve haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız şikayetinizi adminlere PM yoluyla, şikayet butonuyla veya iletişim formundan yapabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt