İşlevsel İphone aparatları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
İşlevsel İphone aparatları
iPhone’la daha statik görüntüler yakalamak için: iSteady





Steady-Cam adı verilen destekleyici donanım sinema ve televizyon dünyasında yoğun olarak kullanılıyor. Steady-Cam sistemi kısaca, daha statik yani sallanmayan hareketli çekimler yapabilmek için geliştirilmiş bir ağırlık dengeleme sistemi olarak tanımlanabilir. Şöyle ki, televizyon ve sinemada kullanılan devasa kameralar elde ya da omuzda veya bir tripoda bağlı olarak hareket ettirildiğinde kadrajda istenmeyen kaymalar olması kaçınılmaz oluyor. Steady-Cam sistemi bu istenmeyen kaymaları engellemek için bir dizi ağırlık ve hidrolik destek düzeneği kullanarak sarsıntıyı ortadan kaldırıyor ve kameraman koşarak bile çekim yapsa kadrajda titreme ya da kayma olmuyor. Bu konuda ayrıntı isteyenler internette çokça bilgi bulabilir.



Taşınabilir, iPod beşiği



Hammacher Schlemmer‘ın sattığı bu aparat, iPhone’dan her yerde kolaylıkla daha yüksek sesle müzik dinlemek ya da film izlemek için oldukça uygun. Yaklaşık 130 dolara satılan hoparlör, şarj edilebilir bataryaya sahip. Üzerinde 2 adet 1/2-watt hoparlör barındıran zımbırtının gövdesi alüminyum destekli.


iPhone ve iPod Touch için PlayStation kontrolü: iHandstick




Fotoğraftaki aparat, içinde iPhone ya da iPod Touch’un yerleştirebileceği bir yuva bulanan PlayStation joystick’i görünümlü bir kasa. iHandstick adlı bu donanımın üzerinde tuş yok ama baş parmağınızla içine yerleştirdiğiniz iPhone ya da iPod Touch’un dokunmatik kontrollerine ulaşmanızı oldukça kolay hale getiriyor.


DLO WallDock iPhone & iPod şarj cihazı





Cihaz, kullanıcısını kablolarla uğraştırmadan iPhone ya da iPod’unu şarj edebilmesi için yapılmış. Ortalıkta durup elinize ayağınıza da dolanmıyor. 25 dolarta satılan DLO WallDock iPhone & iPod şarj cihazı, kablo ve ortalığa saçılmış elektronik eşyadan hazzetmeyen bünyelere gibi.



iPhone'un adaptasyon sorununa çözüm




Taşınabilir cihazlar için üretilen onlarca aparat var. Bunları çoğu da USB bağlantısıyla cihazlara entegre ediliyor. Solar şarj aletleri, kulaklıklar ve daha niceleri. Ancak iPhone sahipleri genelde bu aparatlardan yararlanamıyor. Çünkü iPhone’u tasarlayanlar bu şık cihazın üstüne bir USB deliği yerleştirmekten kaçınmış. Normal bir kulaklığı da iPhone bağlamanız da mümkün değil. Yani iPhone’a takacağınız her şeyin üstünde bir elma olması şart. Ancak bu elmalı donanımların fiyatları biraz tuzlu. Bu küçük aparat iPhone kullanıcılarının mahkumiyetine son vermek için üretildi. Müseccel ürünleri dışında hiçbir şeyi kabul etmeyen bağlantı noktasına takılan bu adaptör sayesinde iPhone’a her türlü USB ve kulaklık vs gibi ses cihazını bağlamak mümkün hale geliyor. Aparatın fiyatı 30 dolar.
 
  • Beğen
Tepkiler: caner90


caner90

caner90

Üye
:d:d:d:d
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
hepsi gerçek aparatların bazıları cihazdan pahalı:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt