işletim sistemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekremtaha

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemleri
windows mu yoksa android mi hangisi daha iyi

5800v60

Üye
windows tabiki.

__piranha__

__piranha__

Üye
windows nokia ile beraber bu aralar atakta hatta nokia windows ile anlaşarak kendi arayüzünü wpli telefonlarında kullanmak istiyormuş daha akıcı ve kullanımı kolay olsun diye hatta 100 bin tane daha extra uygulama üretmek için firmalar ile görüşmelere başlamış ama bunlara rağmen android google iyi çalışıyor hele android htc de ise tadından yenmiyor

ekremtaha

Üye
    Konu Sahibi
pda düşünüyrm da htc mi alsam nokia mı kararsızım .s

----------Eklendi @ 22:02:32 ---------- Yazıldı @ 22:01:42 ----------

windows nokia ile beraber bu aralar atakta hatta nokia windows ile anlaşarak kendi arayüzünü wpli telefonlarında kullanmak istiyormuş daha akıcı ve kullanımı kolay olsun diye hatta 100 bin tane daha extra uygulama üretmek için firmalar ile görüşmelere başlamış ama bunlara rağmen android google iyi çalışıyor hele android htc de ise tadından yenmiyor
dediğin gibi nokia daha iyi ürünler çıkarabilir biraz nokiayı beklesem yoksa htc mi alsam baya kafam karıştı .s

__piranha__

__piranha__

Üye
pda düşünüyrm da htc mi alsam nokia mı kararsızım .s

----------Eklendi @ 22:02:32 ---------- Yazıldı @ 22:01:42 ----------

dediğin gibi nokia daha iyi ürünler çıkarabilir biraz nokiayı beklesem yoksa htc mi alsam baya kafam karıştı .s

kardeşim maddi açıdan sıkıntım yok diyorsan htc al derim ben sana

cyber

cyber

Üye
Nokia wp

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Varya hiç objektif değilsiniz. Sırf nokia 2 cihazına wp koydu diye ona iyi diyonuz. Hemde androide karşı. İlk sizde görüyom bunu. Nokia wp ile atağa geçmişse androidde samsung lg motorola huawei htc sony vb. Birsürü markayla zaten atakta. Wp androidle hiçbiyönden karşılaştırılamaz. Android hertürlü ezer. Şunu soruyorum:wp ne yönden daha iyi?

u_cosar

u_cosar

Üye
windows

y n s c n

y n s c n

Üye
Varya hiç objektif değilsiniz. Sırf nokia 2 cihazına wp koydu diye ona iyi diyonuz. Hemde androide karşı. İlk sizde görüyom bunu. Nokia wp ile atağa geçmişse androidde samsung lg motorola huawei htc sony vb. Birsürü markayla zaten atakta. Wp androidle hiçbiyönden karşılaştırılamaz. Android hertürlü ezer. Şunu soruyorum:wp ne yönden daha iyi?

Sana kısmen katılıyorum, sempatizyan çok.. Adamlar nokia'da wp'yi kullanmadan çok iyi harika diyebiliyorlar.. Çünkü bunların bilgisi bu kadarına yeter :)
Hadi övüyorsunuz bari şu şu yönden diye övün. Bence en iyi işletim sistemi ios. Android kullanıyorum ama ben ios'u beğeniyorum tüm işletim sistemlerinden daha stabil çalışıyor ve daha hızlı. Nedeni bu.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bi kere daha söylüyorum: paran varsa ios, paran yoksa android. Şahsen benim iosa vercek kadar çok param yok :D

llovell

llovell

Üye
Hts Sense XE Tavsiye telefon

ekremtaha

Üye
    Konu Sahibi
:) :) Android OS, v2.2 (Froyo) ...Android 2,3 ? ikisi arasındaki fark desem teknolojiyi bayadır takip edemiyoz maxicep sağolsun biraz oraya danışıp alıyım dedim

----------Eklendi @ 17:45:08 ---------- Yazıldı @ 17:40:44 ----------

Hts Sense XE Tavsiye telefon
kardeş XL sanki biraz daha güzel bi de desire HD var Incredible var 3 tel de muazzam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt