işlemcilerden anlayan lütfen baksın yardımcı olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
işlemcilerden anlayan lütfen baksın yardımcı olsun
bilgisayarımda kullandığım işlemci ıntel pentıum 4 2.40 ghz/512/533 mhz
anakartım Intel 865GV desteklediği hızlar 400 mhz 533 mhz 800 mhz
şimdi ıntel pentıum 4 2.40 ghz/512/533 mhz çok temiz bir şekilde çalısıyor bununla ilğili bir sorunum yok gecenlerde benimkinden daha hızlı bir işlemci aldım ıntel pentium 4 2.40 ghz 512/800 mhz anakartım bu işlemciyi destekliyor fakat bir sorun var şimdi bunu taktıktan snra bios işlemciyi okuyor biosu açınca işlemci özelliklerini hızını görebiliyorum fakat xp açılmıyor açılırken güvenli mod ekranı çıkıyor xp normal olarak başlat diyorum olmuyor güvenli olark diyorum olmuyor.. herhangi birini seçince reset atıyor. lütfen bilen biri bana yardım ettsin :ah

intoman

intoman

Üye
seni kandırmış olmasınlar işlemciye overclock yapıp daha hızlı diye verişlerse ondan olabilir bu sorun ...

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
yok işlemcinin üzerinde yazıyor 800 mhz olduğu ..

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
fan çıkmasın yerinden düzgün tak birde hard disk in eskimi

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
yoo çok denedim hep çıkacak deil ya fan :) ayrıca harddiskler eski sayılmaz. biri 80 lik biri 40 lık .. 40. yedek olarak kullanıyorum zaten.. işletim sistemi kurmuyorum

talha0594

talha0594

Üye
biosunu güncellemelisin bece :)

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Arkadaşım Anakart üzerinde herhangi bir donanım değişikliği yaptığında Format atmalısın yoksa Windows açılmaz format sorunlarını çözer.

talha0594

talha0594

Üye
Arkadaşım Anakart üzerinde herhangi bir donanım değişikliği yaptığında Format atmalısın yoksa Windows açılmaz format sorunlarını çözer.

Alakası yok :) (PC'den gayet iyi anlayan biriyim) bence sorun bios versiyonun eski olmasındadır.Örneğin ben 1ay önce q6600 olan işlemcimi Q9650 ile değiştirdim ve format atmadan daha hızlı bir şekilde kullandım ?

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Alakası yok :) (PC'den gayet iyi anlayan biriyim) bence sorun bios versiyonun eski olmasındadır.Örneğin ben 1ay önce q6600 olan işlemcimi Q9650 ile değiştirdim ve format atmadan daha hızlı bir şekilde kullandım ?

Valla kardeş ben daha önceden anakartımı değiştirdim.Aynı sorun ortaya çıktı Formatla çözdüm Bence bi denesin.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
bende yeni aldım herşeyi hep xp başlangıç ekranında reset atıyordu kafayı yicek durumdaydım ve hard disk eski die değiştim sorun çözüldü format bile atılmıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt