repstar90
Üye
-
Konu Sahibi
-
ekran kartı nedir ?
ekran kartım
su anki oyunları orta seviye rahat oynatabilir tek sıkıntım işlemci ekran kartı overclock a müsait oldugundan yapabilirim benim su an ki sorunum işlemci ve anakartı
- Asus HD6570 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
kardeşim bende o ekran kartı var yeni oyunları medium da açamıyorum belki 1 yada 2 tanesi gene olarak low oynatıyor helede ekran çözünürlüğünüz yüksekse o ekran kartıyla bişe yapamazsın işlemci olarak amd tercih et biraz daha ucuza gelir ekran kartı olarak hd 7850 , 7870 r7 290x falan düşünebilirsin birde oc yapcam demişin ekran kartına. Ben şuan oclu kullanıyorum normalde 650 mhz gpu hızı ocla en fazls 800 oluyor bellek hızı normalde 900 mhz ocla en fazla 1050 oluyor ve fazla bir artış görmedim benasus 6570 için söyledim overclocku
İstersen elindeki ekran kartini 1000 motorhizi bellekleri 4000 de calistir. Yinede 400 liralik bir kartin performansini vermez veremez..
Gpu mimarisi ve grafik cekirdekleri cok daha onemli
sen o hızlara bakarak değerlendirme bence. Çünkü her nekadar hız olarak aynı veya oclu olarak yetişmiş gibi görünsede giriş seviyesi kartlardandır örnek olarak bi hd7850 ekran kartıyla kıyaslamak imkansızdırPüf Noktası - ekran kartı ram anakart hdd hakkında bilgiler.. - MaxiCep bak burda ekran kartları hakkında yeterli seviyede bilinmesi gerekenleri anlattım bi oku isterden biraz uzun ama okursa anlayabilirsinbirde crysis 2 zaten ağır bir oyun değildir
eğer oyun sistemi topluyorsan en çok bütçeyi ekran kartına ayırmalısın emin ol orta ayarda 1-2 sene oyun oynamak gtx650 veya apu sistem toplamalisin çükü 6570 gddr3 sanırsam i5le 6570 zaten darboğaz yapar örnek vereyim misal i5 çizmesi gerekeni hemen çizecek ve ekran kartının işlemesini bekleyecek fakan ekran kartı işlemciye ayak uyduramadıgı için işlemciyi bekletecek ve i5 ne kadar iyi bir işlemci olursa olsun 6570 yüzünden 23-25 fps yi geçmiyecek oyun yani i5 yerine amd ye yönelmelisin yada bütçeyi artırıp ekran kartıda almalısın. birde monitör kaç inç ve çözünürlüğü kaçayriyetten i5 işlemciyi stock fanla çok ısınır ve görültü yapar onada soğutucu alman gerek.overclock işiylede uğraşmıcaksan fazla para vermeye gerek yok anakarta
amd apu zaten kaveriyle çok iyi yol aldı ama ben herzaman harici ekran kartı öneririm.Eğer 1366x768 oynayacaksanız.fazla pahalı ekran kartı almanıza gerek yok.
en az 300tl gözden çıkarman lazım ekran kartı için şuanki işlemcin ne
herşey tamamda poweriniz nedir ?
ramleriniz nedir ?
bence sen bu işten vazgeç çünkü 1000 liranın altında kurtarmaz. herşey değişiyor300 wattlık bi pus var 4 gb kingston 1333 mhz lik ram var (tek slot takılı) ekran kartı degisince mecburi degisebilir mazallah ekran kartını yakmaktansa 500 wattlık bir pus almak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?