Yardım İşlemci Hızı Düşüyor

Sponsorlu Bağlantılar

DDPROG

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci Hızı Düşüyor
Arkadaşlar oyun oynarken işlemci ısınıyor ve ısınınca işlemci hızı düşüyor sizce normal mi?
Birde 60 - 70 derece ısı oyun oynarken normal mi?

Uhops

Uhops

Üye
Hızın düştüğünü nasıl anladın?

DDPROG

Üye
    Konu Sahibi
Görev yöneticisinden 1.15 oluyor 0.75 lere düştüğü oluyor

DDPROG

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum o andaki işlemci hızı sorunda burda oyun oynarken düşüyor oyun kasıyor normal hızı 2.5 ghz olması gerekirken düşüyor

Uhops

Uhops

Üye
Her zaman 2.5GHz'de çalışmasına gerek yok. Oynadığın oyun ne?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
60-70 birşey değil hatta hiç birşey değil.

DDPROG

Üye
    Konu Sahibi
Oynadığım oyun nfs rivals, ac4, nba 2k14 gibi oyunlar. bu arada rivals oynarken 90 dereceye çıktı. çok sıcak olması bi zarar verirmi laptoba?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Oynadığım oyun nfs rivals, ac4, nba 2k14 gibi oyunlar. bu arada rivals oynarken 90 dereceye çıktı. çok sıcak olması bi zarar verirmi laptoba?
vermez işlemci o max sıcaklıktır vurur geçer baktığında maximumu gösterir mesela 85 derece falan olur ama arada yükselir 90 olur. İşlemci modelin ney ?

DDPROG

Üye
    Konu Sahibi
3. nesil intel i-5

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ne zamandan beri kullanıyorsun

DDPROG

Üye
    Konu Sahibi
1 yıl olacak

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sen bi temizlik yaptır ona serviste ücretsiz yaparlar zaten hatta servise bile göndermezler. Örneğin vatandan aldıysan vatan yapar temizliği hemen. Ama dediğim gibi oyundaysa sıkıntı olmaz ama normalde bu kadar sıcaksa sıkıntı

DDPROG

Üye
    Konu Sahibi
yok normal kullanımda 40 50, 30 bile olduğu oluyor. ama need for speed rivals oynarken aşırı ısınıyor 97 derece oldu. İşlemcinin felan yanmasından korkuyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yok normal kullanımda 40 50, 30 bile olduğu oluyor. ama need for speed rivals oynarken aşırı ısınıyor 97 derece oldu. İşlemcinin felan yanmasından korkuyorum.
100'den sonrası sakat yanmaz merak etme soğutucu almanı tavsiye ederim

DDPROG

Üye
    Konu Sahibi
Soğutucu düşünüyorumda fazlada para veremem senin önerin varmı soğutucu oalrak?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Soğutucu düşünüyorumda fazlada para veremem senin önerin varmı soğutucu oalrak?
ben akasa aldım da memnun kalmadım ilk zamanlar iyiydi sonradan soğutmamaya başladı. Tavsiyem aliminyum olsun. Araştırarak al en az 10 derece farkettirecek birşey al

fuko08

fuko08

Üye
90 mı? Laptop almayı düşünüyordum soğuttun beni :/ Desktopumda beklemede cpu 24 derece oyun oynarken 50.

DDPROG

Üye
    Konu Sahibi
ama oynadığım oyunlar çok iyi oyun ve en yüksek ayarlarda oynuyorum :) ama işte ısınıyor özellikle işlemci ısınıyor ısınıncada düşüyor.

Üst Alt