Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımİşlemci Hızı Düşüyor
Sponsorlu Bağlantılar
DDPROG
Üye
Konu Sahibi
İşlemci Hızı Düşüyor
Arkadaşlar oyun oynarken işlemci ısınıyor ve ısınınca işlemci hızı düşüyor sizce normal mi?
Birde 60 - 70 derece ısı oyun oynarken normal mi?
Uhops
Üye
Hızın düştüğünü nasıl anladın?
DDPROG
Üye
Konu Sahibi
Görev yöneticisinden 1.15 oluyor 0.75 lere düştüğü oluyor
vermez işlemci o max sıcaklıktır vurur geçer baktığında maximumu gösterir mesela 85 derece falan olur ama arada yükselir 90 olur. İşlemci modelin ney ?
DDPROG
Üye
Konu Sahibi
3. nesil intel i-5
Mad EagLe
Üye
Ne zamandan beri kullanıyorsun
DDPROG
Üye
Konu Sahibi
1 yıl olacak
Mad EagLe
Üye
sen bi temizlik yaptır ona serviste ücretsiz yaparlar zaten hatta servise bile göndermezler. Örneğin vatandan aldıysan vatan yapar temizliği hemen. Ama dediğim gibi oyundaysa sıkıntı olmaz ama normalde bu kadar sıcaksa sıkıntı
DDPROG
Üye
Konu Sahibi
yok normal kullanımda 40 50, 30 bile olduğu oluyor. ama need for speed rivals oynarken aşırı ısınıyor 97 derece oldu. İşlemcinin felan yanmasından korkuyorum.
yok normal kullanımda 40 50, 30 bile olduğu oluyor. ama need for speed rivals oynarken aşırı ısınıyor 97 derece oldu. İşlemcinin felan yanmasından korkuyorum.
ben akasa aldım da memnun kalmadım ilk zamanlar iyiydi sonradan soğutmamaya başladı. Tavsiyem aliminyum olsun. Araştırarak al en az 10 derece farkettirecek birşey al
fuko08
Üye
90 mı? Laptop almayı düşünüyordum soğuttun beni :/ Desktopumda beklemede cpu 24 derece oyun oynarken 50.
DDPROG
Üye
Konu Sahibi
ama oynadığım oyunlar çok iyi oyun ve en yüksek ayarlarda oynuyorum ama işte ısınıyor özellikle işlemci ısınıyor ısınıncada düşüyor.