Yardım İşlemci Güç Yönetimi

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci Güç Yönetimi
Merhaba arkadaşlar, 2013 Temmuz ayından beri aynı sorunu yaşıyorum. Soruna geçmeden önce sistem bilgilerimi vereyim:

Casper Nirvana Laptop. ( )
İ5 2450 2.5 - 3.1 Ghz çift çekirdek işlemci
8 Gb ddr3 ram
Ati Radeon HD 6610M ekran kartı (2 gb - 128 bit)
Windows 8 64 bit

Sorunum şu ki: işlemci güç yönetimini sürekli olarak %65-%70 arasında tutmak durumundayım. %100 yaptığım zaman hatta 100'e bile gerek yok 75 yaptığım zaman pc kendi kendine kapanıyor. Haliyle oyunlardan verim alamıyorum. Nedir sizce bunun nedeni? İşlemcim sürekli %65 güç kullanmak zorunda kalıyor. Bu da sıkıntı yaratıyor..

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
sistemin yüksek 32 bit'e düşür

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
sistemin yüksek 32 bit'e düşür

Alakası olduğunu sanmıyorum. Zaten bu sistem özelliklerine 32 bit sistem yüklemek saçma olmaz mı? Zaten istesem de yükleyemem. Format sırasında pc kapanıyor.

0MG90

0MG90

Üye
8gb ram var 32 bit yapsa çok büyük değişiklik olacağını sanmam.Laptop sorunlu olabilir. Garantisi devam ediyorsa götür bence.

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
benim bilgisayarım 64 bitte fifa 2007'yi bile kasıyor o yüzden dedim fakat format sırasında kapanıyorsa garantiye gönder

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum servise ver bence. Tipik casper modeli işte :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Ya aslına bakarsanız pc'nin arkasında ki "bu bandı çıkarırsanız cihaz garanti kapsamı dışında kalır" yazılı etiketi çıkarttım. Bu yüzden çekincelerim var. :ehe

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
geri yapıştır :ehe

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve MCR Killjoy
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ne diye çıkarırsın ki :ehe

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim

yusuf1998x

Üye
ısınma sorunu var zaten casper laptoplarda geleneksel bir sorun . Laptopun altına iyi bir soğutucu alırsan sorun olmaz

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy

yusuf1998x

Üye
hahah :D mantıklıı

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Takipçi Satın Al

Üst Alt