İşlemci Fanı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci Fanı?
Arkadaslar P4 3.4 LGA 775 tipinde bır ıslemcım war fakat ustundekı fan hem cok ses yapıyor hemde ıyı sogutmuyor!!Bana sessız ve guclu sogutan ancak pahalı olmayan(mumkunse TT,Zalman vs..)gıbı marka olan bıe ıslemcı fanı onerebılırmısınız??

slayer

Üye
AMD almazsan böyle olur işte... TT işlemci soğutucularına bakma.. Çoğu Ucak motoru gibi tipli.. Bana soğutmaz gibi geliyor o tip fanlar... ZAlman 1 numaradır bu konuda... fatal1ty vardı işlemci için.. Çok süper bi soğutucu.. Büyük olduğundan ekran kartına da hava üfleyebiliyormus...

not: pahalı olmasın diyosun, TT, Zalman istiyosun...

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
ya bu zalmanı gordum cok guzel!!!buna bı bakacam+pahalı olmasın derken 100 mılyon gıbı bı fıyat olmasın anlamında zalmanın war ole modellerı cunku:))+max 60 mılyon verebılırım!

__Midas__

__Midas__

Üye
bi arkadaşım bahsetmişti TT nin bi modeli vardı , overclock olayı için bile birebir diyordu fakat çok ağırmış (800 gr) 50 ytl gibi bişeydi...
ismini hatırlamıyorum...

slayer

Üye
bunun adı fatal1ty olmayanı var

70 milyondur max. Onu al.. O da bunu kadar büyük....

bak sağ alttaki resimdeki gibi duruyor

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
ne farkı warkı ıkısını????sadece ad ve fıyatmı?

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi

bunları buldum tt bunlar ama senın dedıgın zalman ada baktım 99 mılyon fata1ty 117 mılyon gene pahalı :(bu resımdekıler nasıl?

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Bu nasıl ?

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
zuperr:))))

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Her şeyi ürettiler, bilgisayar için bi klima üretemediler. Becereksiz herifler.

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
dımı??9000btu koyacaklardıkı kasanın ıcıne:))+konuyu dagıtmayalım soruna odaklanalım!

teenwolfx

Üye

linktekine bir bak istersen.

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Mar 28 2006, 10&#58;58 PM) [post=306199]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Her &#351;eyi ürettiler, bilgisayar için bi klima üretemediler. Becereksiz herifler.
[/b][/quote]
Aga, akvaryumun içine koydularya bilgisyar&#305;.... YApay dalga üzerecekler tam olacak...

dedi&#287;im bu.. 75YTL

biraz kasda sunu al i&#351;te...

teenwolfx

Üye

bide bu linktekine bak derim.bu az öncekinden çok daha iyi.

lkinktede bu konu ile ilgili test var incele derim.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bizim kafedeki server gibi sırf kasa ve fanlar 400 dolar ama manyak bişi fotolarını daha once eklemiştim emegine saglık

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
walla asusun kıde guzelmıs ama ben heralde zalman alcam herkese tesekkurler tavsıyeler ıcın&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...