eskbxl
Üye
-
Konu Sahibi
-
termal macun sürmediysen açılmayabilir çünkü işlemci aşırı ısınıp kendini kapatıyor ben çok karşılaştım
termal macun sürmediysen açılmayabilir çünkü işlemci aşırı ısınıp kendini kapatıyor ben çok karşılaştım
yok surdum hatta iki kere temizledim oyle surdum ama ikisindede sonuc alamadim simdi kendi islmecisi takili termal macun da var ama yinede acilmiyor hic bir uyarida vermiyor fanlar ve dvd ler calisiyor.evet termal macun çok önemli sürmediysen açılmaz
yok surdum hatta iki kere temizledim oyle surdum ama ikisindede sonuc alamadim simdi kendi islmecisi takili termal macun da var ama yinede acilmiyor hic bir uyarida vermiyor fanlar ve dvd ler calisiyor.
Satın aldığın Termal macun kaliteli bir macunmuydu yani fiyat bakımından...
soğutucuyu düzgün takamamıs olabilirsin
soğutucuyu düzgün takamamıs olabilirsin
fan calisiyor duzgun taktim eminim hatta yeni bir fan aldim kendinde termal macunlu onu taktim kilipsli fanlar donuyor.işlemci fanı dönüyor mu ???
evet donuyor.işlemci fanı dönüyor mu ???
evet var denedim 2 tane gb bir tane 1 gb ram sirayla sokupr taktim ikisini ayni anda taktim yine olmadi.tecrübelerime dayanarak böyle sorunlar ya işlemciden ya da ramden olur o zaman ramde sorun var başka ram deneme şansın var mı
tessekkur ederim yardimlarin icin eski zaten olmazsa yenilerini alacagiz artiko zaman servise ver yapacak birşey yok
hep siyah ekran hic bir ses veya goruntu uyarisi vermiyor.birşey soracam pcnin düğmesine bastığın zaman yazılı uyarı veriyor mu yoksa hep siyah ekran mı
Hmm ben böyle sorunlar ile karşılaştığımda sorun ya ramde ya da işlemcide oluyor yapılabilecek şeyleri uğraştık olmadı en iyisi servise götürmek ...hep siyah ekran hic bir ses veya goruntu uyarisi vermiyor.
Hmm ben böyle sorunlar ile karşılaştığımda sorun ya ramde ya da işlemcide oluyor yapılabilecek şeyleri uğraştık olmadı en iyisi servise götürmek ...hep siyah ekran hic bir ses veya goruntu uyarisi vermiyor.
onlarada sordum hemen anakart olmus deyip anakart satmaya calisiyorlar.Hmm ben böyle sorunlar ile karşılaştığımda sorun ya ramde ya da işlemcide oluyor yapılabilecek şeyleri uğraştık olmadı en iyisi servise götürmek ...
Hmm ben böyle sorunlar ile karşılaştığımda sorun ya ramde ya da işlemcide oluyor yapılabilecek şeyleri uğraştık olmadı en iyisi servise götürmek ...
bende oyle dusunuyor bir tane buldumanakartdan da olabilir gayet mantıklı yani birkaç bilgisayarcıya götür hepsi anakart ölmüş derse ölmüştür internetten 2. El anakart bulabilirim benimde ölmüşdu internetten aldım 2. El
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?