işlemci CPU kullanımı Acil Bakınız !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
işlemci CPU kullanımı Acil Bakınız !
arkadaşlar windows 7 kurmuştum ama bazı oyunları açmadığı için dün xp pro. kurdum fakat gözüme bişey çarptı işlemci kullanımı %90 ile % 100 arası bazaen 2-3 dk aralıksız %100 oluyor.. buda beni bi hayli sıkıntıya sokuyor.. işlem yapmadığım halde.. işlemci kullanımı %90 dan aşagı düşmüyor.. ayrıca yeni formatlı pc. daha program bile yüklemedim.. doğru dürüs bios ayarımı bozuldu anlamadım yardım edin arkdaşlar yoksa.. bu gidişat iiyi deyil :bilmm

loverman41

loverman41

Üye
kurtuğun xp de bi sıkıntı vadır 1.si
işlecinin soğutmasında bi sıkıntı vardır 2.si
bu kadar:D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Arka planda hangi servisler çalışıyor ?...Tümünün XP kaynaklı olduğundan emin olun...

göktaş

Üye
gerekli gereksiz program çalıştıran virüsler var eğer format atarkan diğer sabit diski biçimlendirmediysen büyük ihtimal silinmeden kalmıştır silmen için dracula gibi virüs temizleyici yazılımlar var onları bir dene tabi diğer arkadaşlarımzın dedğinide dikkate al

memx28

Üye
işlemcin ne p4 ise normal diyebilirz ama yeni formatlandığına göe arkaplandaki programların sayısı çok fazla olduğundandır

hubeybks

hubeybks

Üye
Görev yöneticisini çalıştır işlemler sekmesini tıkla orada cpu sütununda işlemciyi hangi uygulamanın ne kadar kullandığını gösterir eğer kullanan programı tanıyorsan onu kaldırırsın yada onu tıkayıp işlemi bitir dersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt