İslami Cep uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

gözükara

Üye
allah razı olsun

mahur9

Üye
ellerine sağlık

sefine

sefine

Üye
cep kuran arapça güzelde Fatiha SURESİNİN son ayeti birbirine karışmayA BAŞLIYOR

erkanlion

Üye
Allah razı olsun kardeşler. kolay geLsİN.

mustafapekdemir

Üye
nokia 5800 telefonuma bunları yükleyebilirmiyim.belirtilen modeller içerisinde yok.eğer yükleyebiliyorsam hangi modele uygun linki seçicem ? yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

alirizakurum

Üye
Allah razı olsun

idolbreaker

Üye
çok saol dostum, eline emeğine sağlık. bu arada ezan prosu 6600'da çalışıyor. paylaşımların deveamını bekliyoruz...

matrixugur

matrixugur

Üye
sitede sesli kuranı kerim llinkleri var ama çalışmıyor bi hayır sahibinde varsa paylaşabilirmi? şimdiden teşekkürler

starlifeist

Üye
Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun.

myrealite

Üye
sitesinde hem PDA, hem Cep telefonunda kullanabileceğiniz ezan vakitlerinde ezan okuyan yada tercihinize göre titreşim/farklı ses dosyası ile uyaran yazılım ücretsiz olarak sunulmaktadır. Dünya ezan vakitleri diyanet başta olmak üzere farklı hesap metodlarıyla da desteklenen bir site tavsiye ederim.

ömür1978

ömür1978

Üye
yorum yazılması isteniyor ama gerçekten bu site tek kelimeyle harika insan aradığı tüm mobil araç ve uygulamalarına rahatlıkla ulaşabiliyor... tüm güzelliklerde herkese kolay gelsin

ayı bogan

ayı bogan

Üye
allah razı olsun kardeş.Heryerde indirdim bu programı olmadı sadece burdan indirdigim program oldu...:oke::oke:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
zaman gazetesi okuyan programın wap ücreti ne kadar :)

dfx3939

Üye
ALLAH razı olsun demeden geçemicem

SNNKÇR

Üye
teşekkürler sağolun

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler sağolun

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler sağolun

cesm-ileyla

cesm-ileyla

Üye
çok güzel uygulamalar emeklerinize sağlık

msartas

Üye
Aradaşlar ellerinize emeğinize sağlık ...Çok güzel programlar.Ezan programn indirip yükledim.Gayet güzel çalışıyor.Fakat zamanı geldiğinde ayarladığım halde ezan duyamıyorum.Sadece ekranda uyarı yazısı çıkıyor.Bunun nedeni ne olabilir? Telefonum Nokia N79....

husamettinsari

Üye
cook tesekkurlerrr

3n3sk

Üye
Allah razı olsun,paylaşımlarınız ve bu sitenin böylesine kapsamlı olması beni çok mutlu etti..emeği geçenlere saygılar..

axahin

Üye
teşekürler

Üst Alt