DarkredBlue61
Üye
-
Konu Sahibi
-
İşte Yukarıda Bahsettiğim Ayet Hadis Kabul Etmeyipte On NUmara Müslüman Olanlardan Boşverçomar ne demek ? yorumlarımızdaki üsluba biraz daha önem versek daha iyi olmaz mı ?
Eğer Geçim Sıkıntısı vs Yoksa Kadın Çalışmamalı Bence.Dediğin Gibi Günümüz Şartlarıda Malum Şurda Sokakta Yürüyenler Nasıl Karı Kıza Bakıyorlar Onları Düşünün Birde Bunları Aynı Ortama Koyarsanız Ne Olur Onuda DüşününHocanın dediği doğru kadının çalışacağı ortam sınırlıdır. Allah erkeği ve kadını birbirini tamamlayan bir bütün şeklinde yarattı.İslamiyette yükün çoğunluğunu erkeğe yüklemiştir. Bu yüzden kadınlar emanet sayılmakta, çalışmak erkeğe düşerken ev hanımlığı zaten başlı başında bir iştir, annelik iştir bunlar kadına düşmekte bu yaradılışın kanunu...
Günümüzdede şartlar sürekli değişiyor, ihtiyaçlar, geçinmek kolay değil...Hz.Hatice annemizde çalışırdı, bilirsiniz.
Neden biz böyleyiz bilmiyorum, bu forumda yöneticilerimiz yorumlara müdehale ederken pire deve olabiliyor. Burası teknoloji forumu üslub konusunda siyasi, taraflı, ötekileştirme olması yöneticiyi haklı-haksız ayrımına bakmamasına sebep olabiliyor. Gereksiz sözlerden bile kaçınmalıyızŞikayet Ettim Elemanı İnşallah Bu Son Olur.Maalesef Arada Böyle Kendini Bilmezler Çıkıyor.Adıda Çomarmış Galiba.
Herkes istediğini düşünebilir arkadaşlar. Düşüncesinden dolayı kimse kimseyi suçlayamaz.
Hakaret / argo ve bu mesajlardan yapılan alıntılar silinmiştir.
Anlıyorum Seni Ne Zaman Dini Bir Paylaşım Yapsam Altına Damlayıp Bu Tarz Yorumlar Yapıyorsun Müslüman Olmayabilrisin Anlarım Bunu.Benim Dinime Saygı Duyduğun Sürece Bennde Sana Saygı Duyarım.Hatta Önceki Konularımda Daha Videonun Yarısını İzleyip Vay Efendim Öyle Bişey Yok Arapça Ayet Okudu Diye İlim Sahibimi Olunuyor Demiştin.O Yüzden Ne Konularımdaki Videolara Bak Neden Yorumlarıma 2.ye Al Devirli Kullan Az Yakar.Ortalama Araçlardaki İdeal Yakıt Karışımın Tam Verimli Yanma Noktası 2.500 2.700 Devir aralığındadır Hayırlı Yolculuklar Sana."Bu memleketin %90'ı müslüman..." Birşey demiyim diyorum diyorum ama olmuyor. Halkın %90'ı müslüman diye bir şey yok arkadaşım. Kendini kandırma. Yüze falan sallamayacağım senin gibi. Burası her ne kadar değiştirilmeye çalışılsa da "seküler" bir ülke. İster hazmet ister etme.
Not: Bu yazdıklarımın videoyla alakası yok., izlemedim zaten. Edilen hakaretleri de meşru göstermek gibi bir niyetim yok. Çok terbiyesizce şeyler bunlar. Sırf o dediğin %90'ı müslüman lafına takıldım.
Hayır Durum Tersini Göstermiyor Bu Ülke Gerçektende %90 ı Müslüman Fakat Söyle Müslüman;Yaklaşık olarak %90 kağıt üstünde, kimliğe göre doğru. Ama durum bunun tersini gösteriyor.
Memnun Oldum Bende AhmetMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Atatürk Düşmanı Değil.Bu Ülke Kurulduğundada Atatürk Yardım Etti Emeği Geçti Kurulmadığındada Atatürksüz Bir Cumhuriyet Olamaz Aksini İdda Etmedim Bunu İdda Eden Sensin.Atatürk'e Gerek Ülkeyi Kurduğu Gerek Yaptığı (İyi) Şeylerden Dolayı Saygım Farklıdır Gerekse 5816dan Dolayı Saygım Farklıdır.Anlayacağin O Ki Bir Atatürkü Kötülemedim.Hatta Yukarıda Saydıklarımdan Hangisini Atatürk Yaptı Onu Bi Söylesene Bana 10 Undan 1i 2simi? Kaçi? Bu Ona Düşman Olduğum Değil Bu Benim Geçmişte Yapılan Hataları Eleştirme Gün Yüzüne Çıkartıp Örnek Verme Hakkı Sunar.Ona Hakaret Değil Yukarıda Bahsettiğim Gibi Sen Benim Dinime Saygı Duyarsan Bende Sana yada Senin Dinine Saygı Duyarım.O Yüzden Müslümanlara Atatürk Düşmanı Logosunu Vurmakdan Vazgeçin.Ben Senin Müslüman Olmadığını İdda Etmedim Sadece Öyle Yanaşarak Yazdım Bir Müslüman Bu Şekilde Konuşamaz Özellike Önceki Konularda "Arapça Ayet Okuyan Adammı Oluyor" Tarzindaki Yorumu Hiç Yapamaz.Sen Yaptın Ama Yinede Sana Gayri Müslim Diyemem Zira Ben Dinden Çıkarım.O Yüzden Senin Söylemen Gerek Ya Müslümansındır yada Değilsindir Bunu Belirtmediğin yada Buna Göre Hareket Etmediğin İçin Öyle Yaklaştım Olaya.Aslında Hata Bende Sevdiğin Bir Kişi Olunca Onun Yanlışlarınıda Söylememem Gerekirdi.Çünkü Düşman İlan Ediliyorum.Neyim Ben Yunan Mı? Elhamdulillah Müslümanım vede Türküm.Asıl Senin Gibilerin Yüzünden Kimseye Bişey Anlatılmıyor ve Hemen "Atatürk Düşmanı" İlan Ediliyoruz.Burada Hakaret vs Yok Ama Hadi Sen Müslümansın Öylede Demedin Ama Neyse Diğer Elemanlar Dinime Küfrederken Neden Onları Din Düşmanı İlan Etmediniz Peki?Azıcık dürtünce nasıl da Atatürk düşmanlığı ortaya çıkıyor en güzel örneği. Ne doğru düzgün tarihi, ne doğru düzgün siyaseti ne de doğru düzgün dini biliyorsunuz. Ufacık bir şey yazdığımda müslüman olmadığımı iddia edebilecek kadar sığ görüşlüsünüz. Hata bende neden bir şeyler anlatmaya çalışıyorum ki? Ufacık bir şey belirticne düşmanca yaklaşan insanlara ne anlatılabilir?
Tamam işte ben ona kağıt üstünde diyorum.Değerlendirirsen benim dediğime gelir. Dine girerken zorlama yoktur ama girdikten sonra zorlama vardır.Mesela oruç tutan birisi namazınıda kılmalıdır, çünkü namaz oruçtan önceki öncüldür.Hayır Durum Tersini Göstermiyor Bu Ülke Gerçektende %90 ı Müslüman Fakat Söyle Müslüman;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?