isKoot 1.06 (Skype)

Sponsorlu Bağlantılar

turla

turla

Üye
şu konulara bişey yazda ne oldugunu bilelim kardeş yanlış anlama ama öyle

burhaneroglu

Üye
selamlar arkadaşlar ben böyle bir programı uzun süredir arıyorum.fakat benim telefonum nokia 3230 acaba bu telefonda da çalışıyor mu ? ustalardan cevap bekliyorum en azıından hangi telefonlarda çalışltığını yazarlarsa insanlar kendi telefonlarında çalışıp çalışmadığını merak etmez.

saygılarımı sunarım !!!!

hakan_02

Üye
öncelikle tşk ederim ama bu dosyaları bi türlü bilgisayarıma indiremiyorum yardımcı olurmusun bana

digitasarim

Üye
cok sağol insallah yapacaz

LexoNokiaN

Üye
hello everyone, is somethere download link for ISKOOT? I`m sorry, but i cannot read turkish language, i`m georgian HELLO FROM GEORGIA.....:sn:

matador_paco

matador_paco

Üye
Dostum eline sağlık... Ben N80 e yükledim kullanıyorum iyi çalışıyor... Kolay gelsin...

:maxicep:

bada_boom

Üye
teşekkürler. güzel bir paylaşım

Ahrafisim

Üye
+90 212 414 2775 diye bir numara üzerinden bağlanıyorr ne işşş

GothicTR

Üye
WLAN ile kullanınca tadına doyum olmayan programdır.Kesinlikle tavsiye edilir...

Cyber_Rabbit

Cyber_Rabbit

Üye
Cok tesekkurler arkadasım emegine saglık

aytuncgunay

Üye
iskoot a Wifi üzerinden bağlanmama rağmen +90 212 414 2775 üzerinden arama yapıyor nedenini bilen varmı ? Muhtamelen bu hat üzerinden arama yapıldığında ücretlendirme yapılıyordur.

UuR_39

UuR_39

Üye
cok saolasın ıns calısır

menow

Üye
bu programın wifi den konuşma desteği yok arkadaşlar... :S hattınızı kullanaak kendi tarifeniz üzerinden konuşuyorsunuz... Ben aradım ama ayar yerini falan bulamadım. Varsa birisi adam gibi açıklasın beyler...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar programın yaptığı şu.

Skype hesabınıza WiFi den veya GPRS den giriyor telefonunuz nasıl nete girebiliyosa onu kullanıyor yani. Fakat arama yaparken yerel bir 0212 li numarayı arayıp sizi skype hesabınızda olan insanlarla görüşmenizi sağlıyor tabiki sabit hatları aradığınız tarifenizden zuhahahahhahaha

Kopuyorum kusura bakmayın düşündükçe çıldırıyorum... Bu programın kullanım amacı ne olabilir diye düşündüm düşündüm ve bulamadım :D bence ne sizde kullanın ve düşünün sadece uzak durun...

Ama bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim genede emeğe saygı... :D

serhatcan16

Üye
arkadaşlar ben skype kurdum ve calısıyor ama skype deki kişilere yazamıyorum nasıl olacak : (

bacardirom

Üye
haklı güzel bi program fakat skype orjinali bole diil bi yanlıslık var...

leiche

leiche

Emekli Yönetici
güzel paylasım saol negative

dragonhell12

Üye
saolllllllllllllllllllllll eyvallah

dragonhellraiser

bilgekrall

bilgekrall

Üye
Arkadaşlar konuyu yanlış yerde açıyorsunuz o yüzden benide çok uğraştırıyorsunuz ben turkcellden internet paketi alıyorum ve bu şeyleri direk indiriyorum her indirdiğimdede MB uçuyo telim 6630 yanlış yere açtığınız için uğraşıyorum ikidebir... Bide 6630 a uygun skype varmı acaba tsk.

--------------- Ekleme ---------------

Bide programın kuruluş amacı daha ucuza konuşmak bilgisayardaki gibi yani. yani 10euro ya falan bi ay sınırsız konuşabiliyorsun. Tabi bunun için kredi kartin olması lazım.. 6630 a uygun varmı acaba. Tskr

sener_mutlu

Üye
eywalla eline saglik guzel program

Üst Alt