İskoçya'nın en büyüğü Rangers

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
İskoçya'nın en büyüğü Rangers
Avrupa'da bir önemli ligin şampiyonu daha belli oldu. İskoçya Premier Ligi'nde ezeli rakibi Celtic'in ligin bitimine 1 hafta kala yaptığı puan kaybını çok iyi değerlendiren Rangers, 2005'ten bu yana ilk şampiyonluğunu elde etti.

Celtic'in geçtiğimiz hafta Hibernian ile berabere kalmasının ardından büyük bir avanaj yakalayan Rangers, iki sezon önce yaptığı hatayı tekrarlamadı ve Dundee United'ı Boyd, Lafferty ve Mendes'in golleriyle 3-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Tarihinin 52. İskoçya şampiyonluğunu kutlayan Rangers, Celtic'in 3 yılık serisini de bitirdi. İskoçya Ligi'nin gol kralı ise 28 gol kaydeden Bold oldu. Boyd daha önce iki kez bu unvanı elde etmişti.

Doğan

Üye
evet haklısın ali abi iskoç ligi gercekten çok önemli bir lig çok yetenekll futbolcular yetişiyor...

arslansem

arslansem

Üye
Bu ligde çok sıkıcı be birader :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Semih Celtic...:)

Semih , iddaa bayisinde kupon yapıyorum bu sefer benim maç verdiğim adam bana dediki , ali celtic e güvenme bugün adamlar şampiyon olmak isteselerdi geçen hafta coşarlardı dedi..Üst ü bırak 1 gol zor olabilir dedi. Glosgow daha mantıklı dedi ama gittik oynadık işte...Geçen hafta gibi 0-0...Şaka gibi ama gerçek. :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yok doğan kardeşim sıkıcı derken oyun mantalitesi anlamında demiyor Semih..İskoçya ligi oldukça kalitelidir futbol anlamında...Onun sıkıcı dediği her yıl glasgow ve celtic şampiyon oluyor ya o bakımdan ;)

Doğan

Üye
Yok doğan kardeşim sıkıcı derken oyun mantalitesi anlamında demiyor Semih..İskoçya ligi oldukça kalitelidir futbol anlamında...Onun sıkıcı dediği her yıl glasgow ve celtic şampiyon oluyor ya o bakımdan ;)

hmm anladım hiç heyecan yok diyorsunuz yani :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Aynen öyle:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...