ısınma sorununu bilen varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rozalp

rozalp

Üye
    Konu Sahibi
ısınma sorununu bilen varmı
arkadaşlar 5800 kullanıyorum bazen belli bir süre sonra batarya patlayacak gibi ısınıyor acaba bu neyden kaynaklanıyor bataryası çin mali olduğundan mıdır.

Revengeful

Emekli Yönetici
Video izlerken ve oyun oynarken ısınması normaldir

Elinizde kullanım kılavuzu varsa en baslarında ısınmayla ilgili bir bilgi var. Ordan bakabilirsiniz

yarox

yarox

Üye
böyle durumlarda ısınması normal fakat hakikat patlıycak gibi ısınıyorsa anormal bir durum olabilir . Sen en iyisi telefonunu uygun batarya bul ve telefonuna tak aynı işlemleri yap yine aynı ısınıyorsa bataryada soru yoktur başka bir 5800 bul ondada aynı ısınma oluyorsa korkaca birşey yoktur.

pcwolf

pcwolf

Üye
Telefonun bataryası çin malı diyon da çinde üretilmiş orijinal bataryadan mı bahsediyon yoksa çinde üretilmiş çakma bataryadan mı bahsediyon anlamadım tam. Çakma ise batarya zaten hemen biter şarjı iyi tutmaz yani, ısınması da çok normal olur.
Orijinal ise nokia energy profileri yükle minimum 90 100 mah tüketim olur. Eğer daha yüksekse zaten ısınmayla birlikte batarya biter hemen. Arka planda çalışan uygulamalara bakman lazım, mesela jbak taskman programıyla. Tema, duvarkağıdı felan da etkiler.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
suan 5800 kullanan herkeste cin batarya var heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt