'İsimsiz' mesaja 10 bin lira ceza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
'İsimsiz' mesaja 10 bin lira ceza
02.05.2012 00:00

Kimden geldiği belli olmayan mesaj ve ileti gönderenlere 1000-10 bin lira arasında değişen idari para cezaları verilecek

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu, Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı'nı kabul etti.
Tasarıya göre, internet ve cep telefonu üzerinden ticari elektronik iletiler, alıcılara ancak önceden onayları alınmak kaydıyla gönderilebilecek. Ancak, alıcının iletişim bilgilerini kendisinin vermesi halinde ayrıca onay alınmayacak.
Kimden geldiği belli olmayan mesaj ve ileti gönderenlere 1000-10 bin lira arasında değişen idari para cezaları verilecek.
(A.A)

Metin MF

Metin MF

Üye
İyi olmuş bu.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bi kere bedava sms gönderen siteden göndermiştim daha göndermem

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Turkcell ve taşeron şirketleri benim iznim olmadan bu tarz reklam içerikli smsler gönderiyordu artık gına geldiği için 2011'in 11. Ayında turkcell'i dava etmiştim mahkeme 10 gün önce sonuçlandı ve kazandım mahkeme turkcell'in bana 15000 tl taminat ödemesi kararı ile sonuçlandı bu zamana kadar turkcellden temyiz ile ilgili bir haber almadım şuan gerekçeli kararı bekliyorum bugün yarın gerekçeli karar elime ulaşır bende tahsilat işlemlerine başlarım turkcell'e direk icra işlemi başlatacağım ve bundanda büyük zevk alacağım.
Mahkemenin gerekçeli kararı elime ulaşır ulaşmaz konu açarak sizleride bilgilendireceğim benimle aynı durumda olan varsa hakkını arasın diye benim kazandığım dava sizlere emsal karar olacaktır binin turkcell'in tepesine.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güzel bir yasa bence öle her kafalarına estiğinde arka arkaya mesaj atmasınlar

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
en kısa zamanda uygulamaya gecılmelı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Turkcell ve taşeron şirketleri benim iznim olmadan bu tarz reklam içerikli smsler gönderiyordu artık gına geldiği için 2011'in 11. Ayında turkcell'i dava etmiştim mahkeme 10 gün önce sonuçlandı ve kazandım mahkeme turkcell'in bana 15000 tl taminat ödemesi kararı ile sonuçlandı bu zamana kadar turkcellden temyiz ile ilgili bir haber almadım şuan gerekçeli kararı bekliyorum bugün yarın gerekçeli karar elime ulaşır bende tahsilat işlemlerine başlarım turkcell'e direk icra işlemi başlatacağım ve bundanda büyük zevk alacağım.
Mahkemenin gerekçeli kararı elime ulaşır ulaşmaz konu açarak sizleride bilgilendireceğim benimle aynı durumda olan varsa hakkını arasın diye benim kazandığım dava sizlere emsal karar olacaktır binin turkcell'in tepesine.

iyi yapmışsın tebrikler :p

marist

marist

Üye
İyi oLacak BöyLe...

Mert045

Mert045

Üye
Şu bedava sms sitelerinden attıklarımız yasak mı simdi ?

Hasan

Üye
ben bi kaç defa atmıştım zaten ben pek fazla mesaj atmam :)
böyle daha iyi olmuş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Helal olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt