DarkredBlue61
Üye
Gonyalı mıydı Öyle Bişeydi İştehayır
hafızayı bi yokla
Gonyalı mıydı Öyle Bişeydi İştehayır
hafızayı bi yokla
hayırGonyalı mıydı Öyle Bişeydi İşte
la iyide diğer hesabını ne bilem senin gonyalı harici de mı varmış?h
hayır
Mesaj birleştirildi:
ikincisi gonyalı idi
doğruMega42ereğli![]()
bak emmime tek de hatırladıla iyide diğer hesabını ne bilem senin gonyalı harici de mı varmış?
o zaman muhatap oluyor muydun la benle heç hatırlamıyorum bile yada dikkat etmedim gözümden kaçtındoğru
bak emmime tek de hatırladı
zeka küpü
Maaşallah
pasiftim galiba o zamanlaro zaman muhatap oluyor muydun la benle heç hatırlamıyorum bile yada dikkat etmedim gözümden kaçtın
ee o hesabı niye kapattında yada nolduda yada bundan öncekni neden kapattında bunu açtın o zaman hadi açıkla baklaımpasiftim galiba o zamanlar
sonra 46 lığım tescillenince sana da bulaşır olmuştum
gerekli mercilereee o hesabı niye kapattında yada nolduda yada bundan öncekni neden kapattında bunu açtın o zaman hadi açıkla baklaım
yalnız dıkkat etgerekli mercilere
en yetkili kişilereyalnız d
durum açıklandı
sen kimsin
kimsin sen
sen kimsin sen

kaç saat diye soran adamyalnız dıkkat et
O Mercide Benim olmadığımı ne biliyosun
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu da atmıştım sana bir ara güzeldi sahnekaç saat diye soran adam
zengin kız fakir oğlan da ki
sarp

izledin mi filmihayır nasip olmadıbunu da atmıştım sana bir ara güzeldi sahne
sen kımsınde adama pardon mu afedersiniz mi ne diyordu oda önemli değil deyip geçiyorduizledin mi filmi
iyide ben sana izlemeni emretmedim mi geçen sende tamam dedim izleyeceğim dedin demedin mi altanhayır nasip olmadı
dedim.iyide ben sana izlemeni emretmedim mi geçen sende tamam dedim izleyeceğim dedin demedin mi altan
arayan filmide bulur belasınıda aramamışsın kıdedim.
ama bulamadım
sonrada unuttum
aramıştım ama yanlış yerlerde aramışım demek kiarayan filmide bulur belasınıda aramamışsın kı
link atmak yasak biliyon ara bul. googlede sonuna izle yazdınmı 40 site çıkar yanı çıkması lazım olmadı say haber veraramıştım ama yanlış yerlerde aramışım demek ki
tamamlink atmak yasak biliyon ara bul. googlede sonuna izle yazdınmı 40 site çıkar yanı çıkması lazım olmadı say haber ver
peki