Işığı Açmadığına Memnunmusun???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
Işığı Açmadığına Memnunmusun???
İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış. Bir gece kizlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmiş.

Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş tabiyatıyla. Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Şimdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış.

Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış:
"Aren't you glad, you didn't turn on the lights?"

(Işıkları açmadığın için memnun musun?)

FerreT

FerreT

Üye
iyide ışığı açsa ne değişecektiki...şayet kız ışığı açmış olsaydı kızın bu yazıyı yazması anlamsız olurdu çünkü kız daha ölmemiş..yada kız ışığı açmadı o sırada kız ölüyordu vaarsayalım her taraf kan kız hiçmi farkına varmaz...tam ölürkenmi kız bu yazıyı yazmış yada kız karanlıkta nasıl o yazıyı yazmış..saçmalık:ehe

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Bende Anlamadım Yaa...İlginç Diye Attım...Banada Saçma Geldi:D

FerreT

FerreT

Üye
ölmüşlerse ölmüşler bize ne :) mi diyorsun

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
    Konu Sahibi
Yane:D

c3r3n

c3r3n

Üye
çoook eski bi yazı..

FerreT

FerreT

Üye
bilgi tazelemiş olduk Bu arada avatarın sanki bu konu ile ilgili ışığı açalım mı :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
saçma bişi bu yaw 3dk da nası parçalayıp kaçıp gitmiş katil yurtta hiçmi kimse yokmuş dünyayı kurtaran adam filmi gibi saçmasapn bi kurgu:ehe

enigma

enigma

Üye
yazıyı katil yazmış galiba arkadaşlar. hiçmi film izlemediniz yaw :D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
katil eline geçen fırsatı değerlendirdi ve kızın çıkmasının ardından etrafı kontrol etti, odaya girdi. şüphe çekmemek için ışıkları kapatıp kızı öldürdü. bi ses duydu ve saklandı. zaten diğer kız geri dönesiye kadar katilin kızı öldürmesi yeterli bi zamandı. kız dışarı çıkınca da cesedi parçaladı ve kanıyla ufak(!) bi not bıraktı... eğer bu kız ışığı açmış olsadı, onuda olanları gördüğü için öldürcekti...
hiç film izlemiyomusunuz arkadaşlar yaw...:naughty:

şayet böle bi durum da ben ışıkları açmadığım için çooook memnun olurdum. bi daha oraya adımımı atmazdım...:islik

dreamboys69

dreamboys69

Üye
ben zaten ışık sevmem:dry:

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
memnundur tabi olan olmuş hiç olmassa korkmamıştır :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
karanlık korkusu olan biriyim şahsen açardım :D ama o manzaradan sonra daha açmazdım:D

elmyra

Üye
mservank

mservank

Üye
katil eline geçen fırsatı değerlendirdi ve kızın çıkmasının ardından etrafı kontrol etti, odaya girdi. şüphe çekmemek için ışıkları kapatıp kızı öldürdü. bi ses duydu ve saklandı. zaten diğer kız geri dönesiye kadar katilin kızı öldürmesi yeterli bi zamandı. kız dışarı çıkınca da cesedi parçaladı ve kanıyla ufak(!) bi not bıraktı... eğer bu kız ışığı açmış olsadı, onuda olanları gördüğü için öldürcekti...
hiç film izlemiyomusunuz arkadaşlar yaw...:naughty:

şayet böle bi durum da ben ışıkları açmadığım için çooook memnun olurdum. bi daha oraya adımımı atmazdım...:islik

tam düşündüğüm gibi

enigma

enigma

Üye
gece görüş gözlüğü kullanın arkadaşlar hiç karanlıkta kalmazsınız walla:D:D:D
korkup ışığı açanlar şuan öldüklerimi varsaysınlar:D ey allahımmm
adam yazacaktı "cehennemi senin alevinle aydınlattım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...