DERBEDER-34-
Üye
işi bilenlerden bi yardım istesem ...
bilgisayarda oyun oynamayı severim özellliklede pes serisini.. ama ne yazıkki pc'min özellikleri ancak en düşük seviyede oynamama izizn veriyor orta seviyeye aldımı hem çok kasıyor hemde oyundan tat alınmıyor .... sizden benim pc me en uygun parçaları markalarıyla önermenizi isterim.. bilgisayarcıya sordum senin pc çok rahat açar ama ram ve ekran kartı desteği ister dediler... sizce hangi parçaları v e markaları alayım?? özellilerini aşşağıda yazdım
casper marka,intel pentium4 1.6mhz, 512 mb ddr1 ram, ati 9550 x1050 256 mb ekran kartı diye yazıyor ...... bilgisayarcı 1gb ram 512 mb giforce ekran kartı önerdi.. ama ben hep2 gb ram 1gb yada en az 512mb ekran kartı isitiyorumm.. sizce ne yapayımm??? bu işi iyi bilen abilerimden kardeşlerimden yardım istiyorum .... şimididen herkese teşekkürler .......
casper marka,intel pentium4 1.6mhz, 512 mb ddr1 ram, ati 9550 x1050 256 mb ekran kartı diye yazıyor ...... bilgisayarcı 1gb ram 512 mb giforce ekran kartı önerdi.. ama ben hep2 gb ram 1gb yada en az 512mb ekran kartı isitiyorumm.. sizce ne yapayımm??? bu işi iyi bilen abilerimden kardeşlerimden yardım istiyorum .... şimididen herkese teşekkürler .......