işi bilenlerden bi yardım istesem ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
işi bilenlerden bi yardım istesem ...
bilgisayarda oyun oynamayı severim özellliklede pes serisini.. ama ne yazıkki pc'min özellikleri ancak en düşük seviyede oynamama izizn veriyor orta seviyeye aldımı hem çok kasıyor hemde oyundan tat alınmıyor .... sizden benim pc me en uygun parçaları markalarıyla önermenizi isterim.. bilgisayarcıya sordum senin pc çok rahat açar ama ram ve ekran kartı desteği ister dediler... sizce hangi parçaları v e markaları alayım?? özellilerini aşşağıda yazdım
casper marka,intel pentium4 1.6mhz, 512 mb ddr1 ram, ati 9550 x1050 256 mb ekran kartı diye yazıyor ...... bilgisayarcı 1gb ram 512 mb giforce ekran kartı önerdi.. ama ben hep2 gb ram 1gb yada en az 512mb ekran kartı isitiyorumm.. sizce ne yapayımm??? bu işi iyi bilen abilerimden kardeşlerimden yardım istiyorum .... şimididen herkese teşekkürler .......

akula

akula

Üye
arkadasım hepsini yapsan bile işlemcin biraz düşük yinede kasma yapabilir bu arada ekran artını 512 üstü seçmeye bak yeni oyunlar 512leri bile kasıyor sana tavsiyem yeni bir pc bakman daha ucucza gelir

0live456

Üye
Dostum Bence Yeni bir ekran kartına ihtiyacın var. 1 gb ram yeterlidir.Sana Tavsiyem Ati Radeon x1650 512 \ 1 gb bellek li ekran kartını al diyorum Adeta Rüya Gibi Kart:oke:

tsuberk

Üye
Dostum Bence Yeni bir ekran kartına ihtiyacın var. 1 gb ram yeterlidir.Sana Tavsiyem Ati Radeon x1650 512 \ 1 gb bellek li ekran kartını al diyorum Adeta Rüya Gibi Kart:oke:

o ekran kartını alırsa 1 gb ram nasıl yetecek işlemcisi okadar düşükken o ekran kartına?

kardes ekran kartın 512 kurtarır tabi anakatın 16x üstü destekliyorsa , işlemcinide değiştir derim o işlemciyle oyunları kasmadan oynaman zor rame glince işlemcin zaten düşük bence rami 2 gb den asagıya yapma çnkü cashe teki hızın zaten allahlıktır..

saygılar

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
birde anakart modelin ne ekran kartın agp mı PCI Express mi birde hangi tür ramleri destekliyor everest progmı ile öğrenebilirsin....

İmparatore

İmparatore

Üye
bence ramini yükselt ve ekran kartini yenile

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
2 GB Ram ve en az 512 MB 256 bit bir ekran kartı almaya bak.
Ancak ramların DDR1 olduğunu söylemişsin dolayısıyla anakartına uygun VGA kartı bulamayabilirsin.
Onun için anakartı değiştirmen lazım. Onu değiştirince işlemci de değişmeli.
Büyük ihtimalle disklerin IDE arabirimi kullanıyor. Yeni alacağın anakart SATA destekli olacak onlar de değişecek...

Bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt