Işe Yarın Bırakabilirim Beyler

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Işe Yarın Bırakabilirim Beyler
adam bugün gözüme bakarak işi yapamıcaksan yarın gelme diyor

adamla bu gün 2 defa ya bir laf kapışı yaptık

• Beğen
Tepkiler: .caner.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Ne isinde çalışıyordun

mesutgaga

mesutgaga

Üye
haha hic durmam.en ufak hakarette anlaşmazlıkta çıkarım.insanların triplerini çekme

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Para kazanmak kolay değil.
kazanmak zor ama o adam çekilecek gibi değil ki

adam bana diyor 8 t getir ben getiriyorum ben sana 8 tornavida dedim diyor fırça atıyor ben gidip 8 tornavidayı getiriyorum la o değil ya diyor bağıırarak sarı tornavida diyor ben bulup yanına götürüyorum bana la bir takımı bulamıyorsun diyor bir firçada öyle atıyor

sonra usta dedim o senin istedin anahtar 8 l anahtarı bir anahtar söylerken 2 anahtar ismni söylüyorsun fırça atıyorsun dedim

birşeyler dedi ondan 2 saat öncede bir olay yüzünden bu işi yapamayacaksan yarın gelme diyor ben de yarın ışi bırakabilirm

benim çalıştım yerde bir usta var ona soracam ne diyor çık derse çıkacam daha ne diye durayım orda

Invoke

Invoke

Üye

adam bana diyor 8 t getir ben getiriyorum ben sana 8 tornavida dedim diyor fırça atıyor ben gidip 8 tornavidayı getiriyorum la o değil ya diyor bağıırarak sarı tornavida diyor ben bulup yanına götürüyorum bana la bir takımı bulamıyorsun diyor bir firçada öyle atıyor

sonra usta dedim o senin istedin anahtar 8 l anahtarı bir anahtar söylerken 2 anahtar ismni söylüyorsun fırça atıyorsun dedim

birşeyler dedi ondan 2 saat öncede bir olay yüzünden bu işi yapamayacaksan yarın gelme diyor ben de yarın ışi bırakabilirm

benim çalıştım yerde bir usta var ona soracam ne diyor çık derse çıkacam daha ne diye durayım orda

Hayırlısı olsun hacı. :/

mesutgaga

mesutgaga

Üye

adam baya aşmış kendini...

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
çık bırak gitsin :good:

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
işten çıktım eşyalarımi aldım eve doğru ilerliyorum

Dereck

Dereck

Üye
Onun niyeti zaten seni işten çıkarmakmış tornavidası bahane :)

время

время

Üye
Aynı benim eski patronum. Hele de müşterinin yanında beni azarlamazmıydı kanser oluyordum. Bişey diyemiyorsun susuyorsun biran önce gün bitsin de eve gideyim diyorsun inadına gıcık müşteriler gelir kasada para üstüne sinirden tam veremezsin fotokobi makinası bozulur moralini bozunca sen daha çok hata yaparsın ;) seni çok iyi anlıyorum kardeşim. çık gitsin yoksa benim gibi sağlığından olursun.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
abim iş bulmuş .D

время

время

Üye
Kaç yaşındasın kardeş sen. okuyor musun?

KayraBey

KayraBey

Üye
Ohoooo...
Sen daha ustadan iki laf yediğin de işi bırakırsan aç kalırsın. Azar işitmeden laf yemeden usta olunmaz.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Ohoooo...
Sen daha ustadan iki laf yediğin de işi bırakırsan aç kalırsın. Azar işitmeden laf yemeden usta olunmaz.
öyle böyle bir şey değil ki adam bana hergün çık git diyor işe başladığım 3. günden beri ben daha niye durayım her gün bu lafı duyuyorum . daha ne diye durayım abi

achambo

achambo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
mesutgaga

mesutgaga

Üye
Ohoooo...
ne olursa olsun bir insan kendine hakaret ettirmemeli.o adam orda personel çalıştırıyor bir it değil.sen boyun egdikçe bunlar azıyor

Üst Alt