İşcep

Sponsorlu Bağlantılar

ITALICS

Üye
    Konu Sahibi
İşcep
Badaya işcepi kurmayı başardım ilgilenen varsa açıklayabilirim..

Kayahan TÜRKMEN

Üye
Işçep kurulumunu paylaşırsan sevinirim.

ITALICS

Üye
    Konu Sahibi
Aşağıdaki adresten işcepi indirip tele kuruyorsun. Kurunca oyunlar klasörüne atıyor. Çalıştırdığında bada uyumlu olmadığı için ekrana sığmamış oluyor. Oyunlarda iken ... bastığında ekrana sığdıra girdiğinde işcepin işaretini kaldırırsan tam ekran modunda olmadan açılıyor. Ondan sonra klasik işcep işlemleri. Ekranın tamamını kullanamıyor ama idare ediyor. Bankacılık işlemlerini yapabiliyorsunuz..

Kayahan TÜRKMEN

Üye
Teşekkür ederim dostum..

ITALICS

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

galici1978

Üye
kardeş uygulamayı yükledim ama müşteri no ve şifre girerken bazı rakamlar çalışmıyor neden olabilir acaba?

25ejder25

Üye
:-)paylaşım iyi fakat bu adres fake mi yani admin bi ilgilensen güvenilir mi uygulama ben işbanktan direk indirememiştim jarı

fullwar

fullwar

Üye
:-)paylaşım iyi fakat bu adres fake mi yani admin bi ilgilensen güvenilir mi uygulama ben işbanktan direk indirememiştim jarı

Ne güvenilirliği? Link İşbank'ın kendi sitesine ait. İnen uygulama Java tabanlı ve oyunlar bölümünde gözüküyor. Gereken ayarlamaları yapıyor ve kullanıyorsunuz.

Badaya işcepi kurmayı başardım ilgilenen varsa açıklayabilirim..

Dosyayı kurmak zor değil ki zaten. İnen dosyayı çalıştırın ve bu kadar. Ekrana uyumlu hale getirin ve sanal tuş takımını kaldırın yeterli.

25ejder25

Üye
Sadece bir şüpheydi admin ilgin için saol normalde işbank mobili açmak istediğimde geçici bir hata diye reddediyordu linkte böyle bir sorun olmayınca şaşırdım :-) Sende paylaşım için saol ITALICS :-)

reallmardinli

Üye
Zaten apps de bunun için program var niye uğraşıyosunuz ki....Ordan yükleyin gitsin...

coxx2

Üye
İşcep bada 2.0 apps de yok işbankasına bilgiverdim onlarda wapişbankasında girmemi önerdiler. bada 1.2 var ama 2.0 da bazı uygulamalar apps yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt