Haber Iş -Minecraft Beklentileri: Story Modu yakında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apkbot

apkbot

Üye
    Konu Sahibi
Iş -Minecraft Beklentileri: Story Modu yakında
"Minecraft" oyun geliştiricisi Mojang ve "The Walking Dead", "Game of Thrones" ile hikaye macera oyunu geliştiricisi Telltale birlikte Minecraft için yeni bir macera oluşturmak için: ilk bölümü oyun traile Temmuz ayında erken piyasaya Story Mode, çok sayıda taraftar izleyicilerden, yeni klasik IP gelişimini birleştiren 27 Ekim'de piyasaya sürülmesi bekleniyor arkadaşlar memnun!

Doğa için yeni ve ana hikaye modunda, beri "Minecraft" sandbox farklı oynamak "Minecraft: Story Mode" "Minecraft" olacak ana hikayenin hikaye dayanmaktadır,
Yolculuğun arama dünyayı kurtarmak için "taş sırasına" konulu nedense rol Jesse ve onun arkadaşı lider hikaye, oyun, bazı yeni karakterler ve tema katacak.

"Minecraft: Story Mode" PC'de olacak, Mac, PS4, PS3, Xbox, Xbox 360 ve Wii U, iOS ve Android platformu bırakma, Ekim looking forward to oyunun son trendleri odaklanmaya devam edecektir 27 giderek haline gelmiştir!

Rygebin

Rygebin

Üye
"Minecraft" oyun geliştiricisi Mojang ve "The Walking Dead", "Game of Thrones" ile hikaye macera oyunu geliştiricisi Telltale birlikte Minecraft için yeni bir macera oluşturmak için: ilk bölümü oyun traile Temmuz ayında erken piyasaya Story Mode, çok sayıda taraftar izleyicilerden, yeni klasik IP gelişimini birleştiren 27 Ekim'de piyasaya sürülmesi bekleniyor arkadaşlar memnun!

Doğa için yeni ve ana hikaye modunda, beri "Minecraft" sandbox farklı oynamak "Minecraft: Story Mode" "Minecraft" olacak ana hikayenin hikaye dayanmaktadır,
Yolculuğun arama dünyayı kurtarmak için "taş sırasına" konulu nedense rol Jesse ve onun arkadaşı lider hikaye, oyun, bazı yeni karakterler ve tema katacak.

"Minecraft: Story Mode" PC'de olacak, Mac, PS4, PS3, Xbox, Xbox 360 ve Wii U, iOS ve Android platformu bırakma, Ekim looking forward to oyunun son trendleri odaklanmaya devam edecektir 27 giderek haline gelmiştir!
Translate to Turkish ? Türkçeye mi çeviriyorsun kardeşim , dalga mı geçiyorsun..

Rygebin

Rygebin

Üye
Tamamen haber dağınık yazılmış , terbiyesizlik..

Son düzenleme:

H0lligan

Üye
olay nedir :kop2:

• Beğen
Tepkiler: ghstr
Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
Bu ne kardeşim?! Böyle konu açmaktansa açma! Google-un zaten sayfa dili çevirmesi var...
Böyle konuların açılmasının 1 haftalık ban sebebi olmasını istiyorum!
Zira böyle konular yüzünden Symbian forumuna giremiyorum artık, 25 konudan 23 ü gereksiz, Google Translate ile açılımış ya da 50 kere açılmış aynı yardım konuları yüüzünden!

• Beğen
Tepkiler: H0lligan ve kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Bu ne kardeşim?! Böyle konu açmaktansa açma! Google-un zaten sayfa dili çevirmesi var...
Böyle konuların açılmasının 1 haftalık ban sebebi olmasını istiyorum!
Zira böyle konular yüzünden Symbian forumuna giremiyorum artık, 25 konudan 23 ü gereksiz, Google Translate ile açılımış ya da 50 kere açılmış aynı yardım konuları yüüzünden!
Hayır adam tek konuları böyle yazmıyor, mesajlarına baktım düzensiz ve devrik cümleler kurulmuş..

Yani boşuna konuşmaya gerek yok karşındaki insan değil BOT! resmen.. Banlanması gerektiğini düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464

H0lligan

Üye
bknz
apkbot.com
yabancıyım havası vermeye çalışan bir gencin dramı şuan yaşanıyor

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
SHS

SHS

Üye
Türkçe yazınca açarız.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464 ve kaankulahli
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt