İş-cep uygulaması N9 için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

whyami

Üye
    Konu Sahibi
İş-cep uygulaması N9 için
nokia n9 için işbankasının uygulaması bulunmamakta arkadaslar." Apkenv" ile android oyunları ve uygulamaları calıstırılabileceğini duydum. bu apkenv i yuklesek, sonra android marketten is-cep i indirsek calısırmı acaba. yardım edin lutfen

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bence nitdroid ile calisir da, apkenv biraz emulator gibi oldugundan calismayabilir. ama denemende fayda var bakarsin calisir.

pRime.

pRime.

Üye
apkenv sadece ama sadece oyunları destekler ve öyle de kalacak. En başta internet bağlantısı desteklemiyor.

apkenv emulasyon değil, destekleyen oyunlar native çalışmaktadır.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
@prime apkenv android deki dalvik gibi bisey degil mi? ben oyle saniyordum.

pRime.

pRime.

Üye
@prime apkenv android deki dalvik gibi bisey degil mi? ben oyle saniyordum.
hayır değil. apkenv'in desteklediği oyunlar tamamiyle native oyunlar. yani linux ile alakası olan oyunlar. mesela n900 de preenv ile palm pre oyunlarını oyunlarını native olarak çalıştırıyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
2 defa işbank a e-mail attım bu konuyla ilgili ama her defasında başka yollara yönelttiler yok mobil site yok i anahtar kullanabilirsiniz falan.. bence sizlerde birer ikişer kez e-mail atarsanız adamlar belki bi ihtimal değerlendirirler, meego için de bir uygulama geliştirirler yada destek olurlar.

whyami

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısın kardeşim. birazdan girip, mail atıcam.
inş diğer N9 kullanan arkadaslarda biraz duyarlı olup atarlar, biraz olsun sesimizi duyurabiliriz

- - - Eklendi - - -

şimdi yazdım iş bankasına. umarım olumlu bir donus yaparlar

murattiy

murattiy

Üye
Arkadasim ben bankaciyim.bir bankaci olarak sunu soyliyim buna vakit ayirmazlar.bankacilik uygulamalari cok yogun guvenlik testlerine tabi tutulurlar.cunku cok fazla saldiri alirlar.kimse kullanici sayisi az , olu bir os icin uygulama gelistirmez.bunun icinde bankayi suclama.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
musteri memnuniyeti soz konusu ise neden yapmsinlar, ayrica ios android symbian icin yapilan uygulamlarda saldiriya ugrar bunun cesitli cozumleri var anlik mesaj yada sifre vs. bi uygulama icin cok insanustu bi caba gerekmez diye dusunuyorum, android ios symbian icin ugrastiklari zamani meego icin de harcarlar, ayrica bankayi suclamak demyelim sadece oneri amacli mail yolladim yoksa yapmak gibi bi zorunluluklari yok, ve kesinlikle olmaz diyip bastan pesetmek te dogru bir davranis degil benim icin ;)

• Beğen
Tepkiler: rashitshain ve pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt