Ironman Toggle Pack by najanaja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Ironman Toggle Pack by najanaja
Ve bir kahraman daha doğdu Duwarkağıdı bi nevi bunda da önemli çünkü gözlerin içi kapalıyken boş oluyo açınca beyaz oluyo yani beyaz bi duwarkağıdı seçerseniz açık mı kapalı mı anlamazsınız

İÇERİK :

Radyo kullanarak çal
Sessiz
Dlna
NFC
Wi-Fi
Mobil veri izleyici
Network 3G
Bluetooth
Mobil veri açık/kapalı

Ekli dosyalar

Tepkiler: jatvalca, sLeepLe ve asigsasi

ANIL

Admin
najanaja farkıyla, teşekkürler

Tepkiler: najanaja
Moderatör olmaya adım adım ilerliyorsun abi.Bayramda müjdeli haberi alırız artık

ben artık yazacak bir şey bulamıyorum.Her seferinde müthiş olmuş demek olmaz.Ben teşekkür edeyim sen anla

İşin sırrı gözlerdeymiş klavyene sağlık Nameless abi

asigsasi

Üye
teşekkürler

ironman 3 un trailerini gorunce heyecanlandim ve bunuda gorunce direk indirdim tesekurler

teşekkürler dostum eline sağlık o kadar site var ama senden başka çalışan yok

sLeepLe

Üye
pmde yeni bi tane set yapıcam dediğinde bunu yapıcağını anlamıştım eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
İşin sırrı gözlerdeymiş klavyene sağlık Nameless abi

Rica ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

ironman 3 un trailerini gorunce heyecanlandim ve bunuda gorunce direk indirdim tesekurler

Ironman 3 mü geliyo haberim yoktu walla, widget yapmaktan filmlerden baya uzak kaldım rica ederim.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler dostum eline sağlık o kadar site var ama senden başka çalışan yok

walla widget işini iyice kaptım artık günde 2 set çıkarmaya başladım baksana daha çıkarmayı düşündüğüm 4-5 tane daha war ama hergün teli şarj ediyom o canımı sıkıyo en azından baya ustalaştım set işinde çoğu sette hiçbi düzenlemeye gerek kalmadan bi kerede çıkartıyom bütün widgetleri hazırlıyom tele atıyom bi bakmıyom hepsi cuk die oturmuş hemen önizlemeyi al paylaş Ha bire çıkartıyom umarım beğeniliyordur Rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

pmde yeni bi tane set yapıcam dediğinde bunu yapıcağını anlamıştım eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş
çakal nasıl da anladın sıkıyosa bi sonrakini tahmin et ama o kahraman deil Rica ederim kardeşim.

Tepkiler: sLeepLe
aynen bugun ilk traileri yayinlandi siyahlar icinde yeniden geliyor ve baya heyecanlandirdi simdiden ancak yaklasik 6 ay kadar beklememiz gerek.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
aynen bugun ilk traileri yayinlandi siyahlar icinde yeniden geliyor ve baya heyecanlandirdi simdiden ancak yaklasik 6 ay kadar beklememiz gerek.

ben sabırlıyımdır beklerim tr si çıktımıdı hemen 1080p yi indiriverelim yeni çıkan filmler hep 3d oluyo bu nasıl acaba bunun bi 3d sini çıkarmadılar

ben de tam bilmiyorum ama buyuk ihtimal 3d olur.ancak tavsiye altyazili izle bence herfilmi orijinal ses cok onemli gercekten daha keyifli oluyor.seslendirmelerde surekli ayni sesler kullaniliyor.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ben de tam bilmiyorum ama buyuk ihtimal 3d olur.ancak tavsiye altyazili izle bence herfilmi orijinal ses cok onemli gercekten daha keyifli oluyor.seslendirmelerde surekli ayni sesler kullaniliyor.

keyifli oluyoda o zaman ya görüntü kaçıyo arada yada cümle ikisini bir takip edemiyom her müddet

jatvalca

Üye
güzelmiş ama yazılar biraz daha net olsa çok çok güzel olurmuş
emeğe saygı teşekkürler

iyavuzoz

Üye
Teşekkür yine döktürmüşsün abi

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
güzelmiş ama yazılar biraz daha net olsa çok çok güzel olurmuş
emeğe saygı teşekkürler
yazılar dediğin bluetooth falan simgeleri diosun heralde ama tek oraya oturtabildim dier türlü yüzü bozacak koyabileceğim tek yer orasıydı rica ederim

- - - Eklendi - - -

Teşekkür yine döktürmüşsün abi

rica ederim kardeşim bayramdan sonra mükemmel bi set geliyo onuda duyurayım burdan bayrama yetiştiremicem çok işim var daha 2 saat sonra işe gidecem sabaha kadar çalışacam bize bayram falan yok bigün tatil oda bakalım kaçıncı gün verecekler

Tepkiler: iyavuzoz
belle refresh ben yeniyim telefonda bunu Nasıl çalıştıracağım yardım eder misiniz?

iyavuzoz

Üye

İyi bayramlar abi bekliyoruz merakla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...