Özellikle Hayalet sevgilim kısmını acaip soylemiş.Tuylerim diken diken oldu..................... :'(
Bu arada eger isterseniz ordaki dosyanın uzerine sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyerek kaydedebilirsiniz(biliosunuzdur ama soliim dedim )
Originally posted by UndeRqRo.uNd@Jul 4 2005, 06:12 PM ilk duyduqumda anlamadım ama sonradan anlaşılıyo fakat ses kalitesi ve çekilen stüdyo dandik o yüzden eqer iyi olsa allaah
abi bu olayın gerçeklik payı nedir ? mesela bu hikayeyi kim söylemiş ? bana biraz başka işler var gibi geldi, kız sonra fırlayıp birden bire Tuğba ekinci gibi olmasın ama sesi güzel
Şarkı fena değil, acıklı ve gerçek bir öyküsü olması da şarkıyı daha dramatik yapıyor,
Bu olay bana yanlış hatırlamıyorsam Falco'nun Gina adlı şarkışını hatırlattı, o da kız arkadaşını buluşmak için randevu verdiği bir barda (olay Almanya'da geçiyordu), bekletmiş ve bara girdiğinde kızarkadaşını tecavüz edilmiş ve ölü olarak bulmuştu 8)
wallahi bu kız beni aqlattı abi ya :'(
maxicep e bir daha qirmek nasip olmasın ki aqlattı ya.
ya attra nerden buldun bunu
bu kişilerle bi tanışıklıqın filan warmı
bi şekil yapalım maxicep olarak
aynı durumda bizde olabilirdik { Allah Korusun }
Originally posted by _CoMPuTeRoRiST_@Jul 5 2005, 02:45 PM wallahi bu kız beni aqlattı abi ya :'(
maxicep e bir daha qirmek nasip olmasın ki aqlattı ya.
ya attra nerden buldun bunu
bu kişilerle bi tanışıklıqın filan warmı
bi şekil yapalım maxicep olarak
aynı durumda bizde olabilirdik { Allah Korusun }