irandan S8530 Wave 2 getirtcem yardımcı olur musunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qrandx

Üye
    Konu Sahibi
irandan S8530 Wave 2 getirtcem yardımcı olur musunuz
arkadaşlar babam işi gereği irana türkmenistana fln gidiyo geçenlerde aradı böyle böyle bi telefon var dedi alıyım mı die sordu bende güvenemedim çin malı çıkarsa die

sordum orjinal kutusunda bandrollüde varmış dicem o ki bi yardımcı olun getirten varmı bi sorun çıkarmı kararsız kaldım bide orjinal oldugunu nerden anlarız püf noktaları varsa söyleyim baksın babam :)

TheCower

TheCower

Üye
iranda cin mali :) babana soyle bizede getirtsin belese

qrandx

Üye
    Konu Sahibi
adam akıllı bişi sorduk bilgin varsa söyle yoksa işine bak

kaç tane telefon getirttin irandan ?

TheCower

TheCower

Üye
kardesim turkiye disindan tel getirirsen irana gore ayarlanmis bir tel oldugundan orjinal de olsa bircok problem yasarsin. bunu gozardi etme. getirmedim hic ama bu yuzden de getirmem.

qrandx

Üye
    Konu Sahibi
pasaporta işlendikten sonra sıkıntı olmuyo fln dediler ama telefonla ilgili en yaygın site burası bilen vardır die sordum

neyse tşk ederm saol :)

asperea

Üye
hiçbir sorun olmaz (çin malı değilse) benim şuanda kullandığım telefonde arabistandan geldi telefonu türkiyeye getirttikten sonra sadece kullanıma açtırman gerekiyor okadar

----------Eklendi @ 12:56:33 ---------- Yazıldı @ 12:54:14 ----------

açtırman içinde pasaport gerekiyor ve türkiyeye gelidiğinde 30 gün içinde açtırman gerekiyor

TheCower

TheCower

Üye
evet ancak tum sistemi aldigin ulkeye gore ayarli oluyor. klavyesinden tut herseyine kadar. romlarla isi halledebilirsin sanirim. garantisi de yok.

asperea

Üye
evet ancak tum sistemi aldigin ulkeye gore ayarli oluyor. klavyesinden tut herseyine kadar. romlarla isi halledebilirsin sanirim. garantisi de yok.
türkçe yazılımı herhangi bir telefoncuya 5-10 tl ye yükletebiliyorsun

TheCower

TheCower

Üye
aynen oyle :) tek eksigi garanti yok

technoshark

technoshark

Üye
garantisi olmayan bir ürünüde almak bence olmaz be (: gerçi yurt dışından pek telefon getirten birisi değilimdir ama bence sen işini sağlama al.. garantili telefon alman daha makul olur sonrasında boşuna para vermiş olmassın hee fiyatı uygun ise al gitsin ne olucak.

qrandx

Üye
    Konu Sahibi
Çokta pahalı deildir sanmıyorum deyimde getirsin ya

Garantiside olmayı versin orda açar bakarlar iyice yoksa alsın :D

Saolun arkadaşlar yardımınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt