İran resmen savaşa hazırlanıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
İran resmen savaşa hazırlanıyor!

Fars haber ajansının Devrim Muhafızları Halkla İlişkiler Birimine dayandırdığı habere göre, ağır kış şartlarının sürdüğü ülkenin doğusunda kara tatbikatının hazırlık safhası başladı.
Tatbikata ilişkin açıklamasına yer verilen Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Muhammed Pakpur, hazırlıktan sonra asıl tatbikatın Pazartesi yapılacağını söyledi.Pakpur, sınır güvenliği ve kara birliklerinin hazırlık düzeylerinin güçlendirilmesini amaçlayan tatbikatta, tecrübe ve birikimlerin yeni nesle aktarılmasına çalışılacağını bildirdi.Savunma amaçlı yeni bilgi, yetenek ve tecrübelerin de icra edileceğini kaydeden Pakpur, tatbikatın eksi 15 ila 20 derecedeki ağır kış şartlarında yapılacağını belirtti.Tuğgeneral Pakpur, tatbikatta operasyonel birliklerin de görev alacağını söyledi

haber7

spy ghost

spy ghost

Üye
O kadar tehditten sonra adamda haklı boğazlarından uçak gemisi geçti

Türe

Türe

Üye
Adamlar nukleer guce guveniyor lakin ellerinde patlarsa gorecegim ben onlari ;)

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
süleyman o konuda haklısın ama adamda yaklaşık okyanusu kat edecek menzilde füze var

serinaga

serinaga

Üye
Daha füze yükselmeden kendi ülkesinde patlatırlar ...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iranının bükleerden başka gücü yok he bide iman gücü var bize zarar gelmesinde yani yoksa iranı nükleerde kurtarmaz bizim gibi taze hazır ordu dünyada bir amerikada birde çinde war

fullwar

fullwar

Üye
Amerikanın dayattığı arap baharı operasyonunun İran halkasıdır bu hazırlık. CIA ve diğer gizli güçlerin İran'da oluşturduğu komplo sayesinde bir ülke ve bölge yine savaşa sürükleniyor. Ve ne yazık ki bu savaş çıkarsa ucu bizede dokunacak.

SHS

SHS

Üye
Askerler tabiki savaşa hazır olacaklar, tatbikat yapacaklar.. Maşallah siz savaşı başlatıp füze fırlatıp, Amerikaya bağlayıp, bize dokundurttunuz :D

kcsoft

kcsoft

Üye
iran askerleri kadar pis asker görmedim saç sakal karışmış tabi bide rüşvet alıyorlar yani orada düzen yok saygı yok müslümanlığa lafımız yok elhamdulillah müslümanız ama onlar sözde müslüman ülkesi acıma yok onlarda türkiye sınırına girdinmi sanki cennete geliyorsun gibi hissediyorum

HaqperesT

HaqperesT

Üye
iran askerleri kadar pis asker görmedim saç sakal karışmış tabi bide rüşvet alıyorlar yani orada düzen yok saygı yok müslümanlığa lafımız yok elhamdulillah müslümanız ama onlar sözde müslüman ülkesi acıma yok onlarda türkiye sınırına girdinmi sanki cennete geliyorsun gibi hissediyorum

Adamlar bırak ısrail heronunu abd predatörünü bile avlıyorlar. Ama tsk bir askerin görüş mesafesine girecek kadar yaklaşan heronu bile avlayamadilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...