Iptal edilmiş hat

Sponsorlu Bağlantılar

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Iptal edilmiş hat
Arkadaşlar iptal edilmiş olan avea hattını tekrar çıkartabilme şansımız var mı acaba?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
İptal olmuş derken nasıl iptal olmuş ? Bunlar çok çeşitli.

Eğer ki siz online işlemlerden hattınızı kapattırdıysanız bayiye giderek hattınızı tekrar açtırabilirsiniz.

Ama siz hattı 1 yılı geçkin TL yüklemediyseniz hat başka kişiye satıldıysa açtıramazsınız.

Fakat satılma durumuna geçmemişse hat yine öyle bekleme durumunduysa yeni hat fiyatı gibi bir ücrete geri alabilirsiniz.

Yani bu kapatma olayı çok çeşitli.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Hocam online işlemlerden hattı iptal etmiştim.Tekrar ayni numarayı çıkarttırmak istiyorum.Sorun bu hocam.Çözüm nedir acaba.Teşekkürler.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hocam online işlemlerden hattı iptal etmiştim.Tekrar ayni numarayı çıkarttırmak istiyorum.Sorun bu hocam.Çözüm nedir acaba.Teşekkürler.

Arkadaşım hattı online işlemlerden iptal ettiyseniz ve sim kart elinizde yoksa bayiye gidip önce hattı aktif hale getirin (Ücretsizdir) sonra yeni sim kart çıkattırın (Ücretlidir). Sim kart elinizde halen mevcutsa sim kart yenilemenize gerek yoktur.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Hocam iptal etmiş olduğum hattı yaklaşık 5 yıl kullandim.iptal etme sebebim ise;hattı sıfır almama rağmen hat başkasının üzerine kayıtlı çıktı. Bu durumda bile hattı çıkarttırabilir miyim?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Hocam iptal etmiş olduğum hattı yaklaşık 5 yıl kullandim.iptal etme sebebim ise;hattı sıfır almama rağmen hat başkasının üzerine kayıtlı çıktı. Bu durumda bile hattı çıkarttırabilir miyim?

Eğer hat başkasının üzerine kayıtlı ise sizin yapabileceğiniz hiçbirşey yoktur ancak hat sahibinin bizzat gitmesi gerekiyor.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi

Eğer hat başkasının üzerine kayıtlı ise sizin yapabileceğiniz hiçbirşey yoktur ancak hat sahibinin bizzat gitmesi gerekiyor.

gölgee_65 gördüğün gibi vazgeçemedim hattan:)yani bu şekilde bile çözümü yok mu?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
gölgee_65 gördüğün gibi vazgeçemedim hattan:)yani bu şekilde bile çözümü yok mu?

Benim bildiğim yok. ama eğer hat servis dışı kalmışsa yani böyle bir numara yok diyorsa aynı numarayı kendi adına çıkartabilirsin diye biliyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt