IP'sini Aldiginiz Kisinin Bulundugu Yeri Ogrenmek !!

Sponsorlu Bağlantılar

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
IP'sini Aldiginiz Kisinin Bulundugu Yeri Ogrenmek !!
Bu siteden faydalanarak herhangi bir kisi icin IP sorgulamasi yapabiliyoruz. Site uyelik falan gerektirmiyor. IP'sini aldigimiz kisinin numarasini sitedeki kutucuga yazip "Find Location" butonuna basmamiz yeterli. Site, o kisinin hangi ülkede, hangi sehirde oldugunu ve hangi sirket üzerinden internet'e baglandigini bize bildiriyor. Özellikle internet üzerinden sohbet ettigimiz kisiler bulunduklari yer konusunda ne kadar DÜRÜSTLER , bunu ogrenmek eLimizde ..

Ayrica site size bilgileri verdikten sonra, listenin sonunda bulunan ustunde MAP IT yazan kucuk kutucuga tiklarsaniz, o yeri dunya haritasi uzerinde de gosteriyor.

Ama Gunluk 20 limitiniz var, ona gore idareli kullanin
Buyrun......

alıntıdır......

muratali

Üye
teşekkürler

fatal19ty

fatal19ty

Üye
bişiye yaramdı aydında oturuyom ankarayı gösteriyoo

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Buldu kereta işe yarıyor...teşekkürler...:oke:

dreamwtf

dreamwtf

Üye
her zaman tam noktayi söylemiyor ama dostum.

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
teşekkürler

ibo_07

Üye
Kocaman Türkiye haritasında ufacık bi noktayı gösteriyor; ki bu nokta o büyüklükte bir harita da kaç dönüm araziyi kapsıyor onun için doğru olmadığına inanıyorum. ve benim internete girdiğim yer ve haritada gösterdiği yerin arası 600 km civarında

ademvehavva

ademvehavva

Üye
sağol çook iyi oldu bu

gevezece54

Üye
paylaşım için teşekkürler.

delilodelilo

Üye
arkadaslar bunlar yalan hepsini denedin lahnn biraz delikanli olun kandirmayin milleti ayip olum ayip bu formun sahibi her kimse ben onun ta s...... mmm

ugur-35

ugur-35

Üye
Tam adres gösterse süper olucaktı

Üst Alt